"Да, наистина много важен успех да нас. В нашия тим

...
"Да, наистина много важен успех да нас. В нашия тим
Коментари Харесай

Малин Орачев: Ще е трудно, но трябва да се борим докрай

"Да, в действителност доста значим триумф да нас. В нашия отбор имаше доста напрежение. Не играхме добре, само че значимото е, че спечелихме. Витоша се показа добре, за което ги приветствам. Не ми хареса организацията на офанзивите. Имаше напрежение, не играхме освободено. Просто ни липсваше и самочувствие в този мач поради значимостта на трите точки ", разяснява старши треньорът на Дунав Малин Орачев след успеха като посетител над Витоша Бистрица с 2:1 в мач от 21-ия кръг на Първа лига.

"По време на подготвителния интервал се представихме доста по-добре в контролите. Днес не се получи. Надявам се от идващия мач да влезем в по-добро русло и да подобряваме играта си. Искам комбинативна игра, подкрепена с голове несъмнено ", сподели още Орачев и продължи:

"Всички попълнения, които взехме закъсняха много с подготовката. Последните двама нападатели са единствено на една седмица подготовка с нас. Тепърва би трябвало да усъвършенстват играта си. "

"Ще бъде доста тежко, само че би трябвало да се борим до дъно. Единствено това ни дава вяра, че с привличането на новите попълнения се надявам да вдигнем класата на отбора и да сме по-боеспособен състав ", приключи Малин Орачев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР