Да му вярвам или да не му вярвам – това

...
Да му вярвам или да не му вярвам – това
Коментари Харесай

Десет признака, че можете напълно да вярвате на партньора си

Да му имам вяра или да не му имам вяра – това е въпросът. Въпросът, който изтезава доста дами е дали сътрудникът им ги лъже, дали не крие някоя държанка, а за какво не и извънбрачно дете. Кой знае. Има толкоз доста неща, за които мъжете биха могли да лъжат. Опитът с несполучливите връзки, завършили след разобличаване на неистини, кара доста дами да губят доверието си в мъжете и да проектират отрицателния си опит от предишното в бъдещите си връзки. Все отново би трябвало да сме наясно, че не всеки мъж наложително лъже. Има някои сигурни знаци, че можете да вярвате на колегата си, в случай че показва следното държание.

Той споделя всичките си усеща
Винаги разбирате по кое време той е благополучен или не. Ако сътрудникът ви не е затулен и не се опасява да споделя това, което усеща сега, подготвен е да ви каже, че е засегнат, уплашен, обиден или благополучен, то той ви има доверие и най-много – не крие задни мисли. Отвореността към шерване е значим позитивен белег за здрава връзка.

Той си признава, когато бърка
Хората, които непрекъснато се пробват да прикриват нещо, даже единствено за спорта, нормално не са изключително надеждни. Ако вашият сътрудник не се тормози да споделя грешките си, да приема рецензия без наложително да атакува и най-много проучва държанието си, той е човек, на който можете да вярвате.

Той ви споделя елементи от деня си
Много хора, които крият нещо, не обичат да навлизат в детайлности за това по какъв начин е минал денят им. Притесняват се, че в случай че кажат прекалено много, може да се издънят. Въпреки че някои са си просто такива – не обичат да споделят, въпреки всичко е добър знак, в случай че вашата половинка няма нищо срещу да ви споделя елементи от деня си.

Все намира метод да ви допре
Когато човек е откровен в възприятията си, той изпитва потребност да допира обекта на любовта си. Щом сътрудникът ви не стопира да търси непосредственост с вас, нямате мотив за безпокойствие и можете да му вярвате.

Споделяте обща банкова сметка
Това е може би най-голямото доказателство за доверие посред ви – когато имате сметка в банката, до която и двамата имате свободен достъп. Малко двойки могат да се похвалят с това.

Той постоянно ви успокоява
Когато сътрудникът ви е угрижен същински за вас, той ще ви бъде опора и ще се опита да ви успокои по всевъзможен метод. Така връзката се построява и задълбочава.

Той зарязва всичко, с цел да ви обърне внимание
Една значима линия от държанието на колегата е доколко вие сте приоритет в живота му. Надеждната половинка, на която може да се разчита, постоянно ще отдели време, с цел да ви изслуша.

Въпросите му не звучат като разпит
Когато сред сътрудниците няма цялостно доверие или единият от двамата изпитва някаква неустановеност във връзката, постоянно въпросите, които задава звучат по-скоро като полицейски разпит, целящ да ви хване в крачка. Ако сътрудникът ви в никакъв случай не ви кара да се чувствате като нарушител, който е заставен да се пази без виновност, имайте му доверие. Явно и той има вяра на вас.

Той оставя телефона си отключен
Хората, които имат какво да крият, непрестанно сменят паролите на устройствата и сметките си. Понякога даже няма нещо съответно за криене, просто не желаят половинката им да се рови в нещата им, което основава в допълнение напрежение.

Разговорите посред ви са неподправени
Естествеността в връзките постоянно е добър знак. Ако си говорите свободно, не се преструвате, не криете всякакви неща, смеете се и знаете съвсем всичките си секрети, това е добър знак, че сред вас царува огромно доверие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР