Да, може би в момента една от най-горещите теми в

...
Да, може би в момента една от най-горещите теми в
Коментари Харесай

Брад Пит и Анджелина Джоли пускат на пазара ново вино

Да, може би сега една от най-горещите тематики в интернет пространството са все по-топлите връзки сред Брад Пит и някогашната му брачна половинка Дженифър Анистън, само че това напълно не значи, че артистът ще престане да поддържа връзка с другата си към този момент някогашна брачна половинка – Анджелина Джоли. Освен отговорностите около общо шесте им деца, те остават свързани и посредством взаимния им бизнес план – френската винарна Chateau Miraval, която те държат дружно с Марк Перин.



Имотът, към който е включен и древен палат се намира в Южна Франция и е благосъстоятелност на Джоли и Пит от 2008 година, когато те заплатиха за него 45 милиона €.

Двамата отпразнуваха своя сватбен съюз точно на територията на Chateau Miraval, а феновете имаха опция да надникнат зад стените на замъка, с помощта на акцията на Guerlain и клипа Notes of a Woman, в който Анджелина се разхожда из стаите на красивата постройка и лозовите градини.

Джоли и Пит гледат на първокласното шато и неговата продукция като инвестиция за бъдещето на техните деца и се допуска, че ще продължат с начинанието и отсега нататък. Най-новото вино, което ще излезе на пазара с марка Chateau Miraval ще бъде шампанско розе.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР