Да ме прощавате, ама вече не ми се струва полезно

...
Да ме прощавате, ама вече не ми се струва полезно
Коментари Харесай

10-те отличителни белега на простака

Да ме простите, но към този момент не ми се коства потребно човек да си затваря очите за просташкото държание. Не за друго, а тъй като простаците заплашват да ни обхванат. Те завладяват от ден на ден пространства, откриват себеподобни, бият се в гърдите, че са най, нападателни са и натрупат самочувствие.

Ето кои са отличителните белези на простака:

1. Говори високо.

Важно е всички да го чуват. Да се знае, че господства. Речникът му е пошъл, цеден, само че за сметка на това децибелите кънтят.

2. Не търпи рецензия.

Простакът не обича да му се споделя по какъв начин се вършат нещата. Той знае всичко. Не приема рецензия, не търпи забележки. Ще ви отвърне с ежене, размахване на пръст и в най-хубавия случай - вербална експанзия.

3. Агресивен е.

Простакът е постоянно мачо. Смята, че нещата се позволяват с мускули. Ако не се разрешат с мускули, ще се разрешат с доста мускули. Той обича да сплашва и да всява " почит ", както го схваща той.

4. Смята, че всички са му длъжни.

Постоянно и на всички места. В заведението би трябвало да бъде обслужен първи. Говори на " ти " на сервитьорката и пуска тъпи сексистки смешки. На шосето би трябвало да бъде пуснат със или без преимущество. В киносалона би трябвало да заеме най-хубавите места и да приказва по телефона, с цел да пречи на останалите и въпреки всичко да демонстрира кой е шефът.

5. Парадира с парите си.

Много е значимо да държи в задния джоб пачка пари, захваната с щипка. Независимо дали това са всичките му пари, или дребна част от милионите, значимо е преди да извади банкнотата от 10 лв., да се трансферират през пръстите всички стотачки.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР