„Да, майка ми, да”. Така отговори Диона на въпроса дали

...
„Да, майка ми, да”. Така отговори Диона на въпроса дали
Коментари Харесай

Диона: Гаджето ми като разбра, че съм ромка, се влюби в мен още повече

„ Да, майка ми, да”. Така отговори Диона на въпроса дали е от ромски генезис в „ Шоуто на Николаос Цитиридис”. Рапърката, която е реализатор на „ Пайнер”, взе участие в рубриката, в която известни персони разясняват злословия за себе си. За първи път „ Уикенд” разкри произхода на певицата още преди 2 години.

Диона удостовери, че е от ромски генезис, което се разяснява още от есента на 2018 година, когато бе в Къщата на „ ВИП Брадър”, само че пък отхвърли гаджето ѝ да я е зарязало, поради това. Тогава се говореше, че Диона има връзка с ИТ- експерт. В момента тя върти обич с модела Жоро Петков, с който са дружно от повече от година.

„ Нали знаеш има една сентенция: „ Ти, в случай че не си бил с циганка, не си бил, непорочен си още”. По-горещи сме. Как?!”, разяснява Диона. Рапърката се засмя на клюката, че гаджето ѝ я е зарязало, поради ромския ѝ генезис. „ Глупости!”, възкликна тя и добави: „ Гаджето ми откогато разбра за това се влюби в мен още повече”.
Диона отхвърли и да е имала по-близки връзки с сътрудника си Галин, с който през юли показаха взаимното си парче „ Просто секс”. „ Много сме близки, доста държим един на различен, обаче такива неща – не”, безапелационна бе рапърката. Тя внимателно не посочи, че даже да желае, няма по какъв начин да е имала полови връзки с сътрудника си, чиято хомосексуална ориентировка е обществено известна и не се слага под подозрение.

Десислава Сашова, както е същинското ѝ име, е родена в Бяла Слатина, откъдето е майка ѝ. Израства в Койнаре, малко градче покрай Плевен. По-късно се мести във Велико Търново, където приключва политология. Голямата ѝ пристрастеност е музиката. Стартира кариерата си с видеа, в които рапира, и да ги качва в обществените мрежи. И за нейната изненада клипчетата събират много гледания. Диона цяла година събира храброст да предприеме по-решителни стъпки към сбъдването на фантазията си да се изявява на сцена. „ После още половин година да събера някакви средства”, споделяла е тя. Започва да прави свои части, към които има интерес, след което взе участие във „ ВИП Брадър”. Днес тя е измежду известните реализатори на попфолк колоса „ Пайнер”.

Диона постоянно е мечтаела да е може да пее, само че за жал няма доста огромни музикални заложби. В сектора се разяснява, че певицата е решена да се самоусъвършенства и да развие гения, който има, поради което почнала да върви на уроци по пеене. В последните ѝ части се вижда, че Диона освен рапира, а и припява.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР