Да, Мариана е болна в момента от коронавирус заедно с

...
Да, Мариана е болна в момента от коронавирус заедно с
Коментари Харесай

Веселин Плачков защити Мариана Попова за острите й думи срещу Лили Иванова!

„ Да, Мариана е болна сега от ковид дружно с щерка ни. Аз съм с другото дете и гледаме да нямаме допир едни с други, с цел да не се заразим и ние. Няма какво да прибавя, заставам зад нея и това, което е написала. Тя желае да се съблюдават ограниченията, както и аз, тъй като и сега ние сме стопирали всякаква активност, тъй като има взрив на болестта. Не може някои да съблюдават ограниченията, а други - не. Законът е за всички. “

Така отбрани жена си артистът Веселин Плачков , който към този момент е минал през рисковия ковид и има построен имунитет. „ Каквото и да кажа - дали ще се имунизирам или не, ще се разбере друго от всеки. Затова нищо няма да споделям “, показа Плачков.

По-рано в нета жена му Мариана Попова написа ядосан статус за това, че нито на концерти, нито на стадиона се съблюдават някакви противоепидемични ограничения. Талантливата певица в нета даде образец с концерта на Лили Иванова, както и футболното дерби „ Левски “ ЦСКА.

„ Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими тима в България „ Левски “ и ЦСКА... също и на всички антиваксъри, антихристи и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с КОВИД. НАЙ-МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЕТО НЕ ЗНАЯ КЬДЕ Е И НЕ ВИЖДА ЛИ КАКВО се случва по зали, игрища и въобще на всички места! Бясна съм. Някой съблюдава ли закони тук в тази страна. Благодаря Ви, благи хора, поисквам Ви здраве! Мразя ви и се проклевам, че останах в тази кочина. Ако оцелея, няма да остана и секунда повече. Нека Бог да ни пази! “, написа във фейсбука си певицата, която събра над 100 коментара по тематиката, цитира „ България Днес “.

Самата тя не подвигна телефона да разяснява думите си, а по-късно ги смекчи, като ги изтри и размени с: „ Личен избор. Отдавна знам, че няма смисъл “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР