Да коментираме Валери Симеонов като някакъв авторитет е срамно за

...
Да коментираме Валери Симеонов като някакъв авторитет е срамно за
Коментари Харесай

Марешки: Да коментираме Симеонов като някакъв авторитет е срамно за цяла България

Да разясняваме Валери Симеонов като някакъв престиж е срамно за цяла България. Днешното му изявление беше нелепост, по тази причина направих и тази имитация. След като обиди всички майки, в този момент наскърбява мъжете на тези дами. Така разяснява в студиото на "Още от деня " по Българска национална телевизия водачът на "Воля " и заместник-председател на Народното събрание Веселин Марешки искрите, които прехвърчаха сред него и водачът на НФСБ Валери Симеонов по време на днешното парламентарно съвещание.

По думите му Българска социалистическа партия скоро ще се върнат в Народното събрание.

,,Лъжа е, че Българска социалистическа партия няма да се върне. Ще видите, че ще се върнат доста скоро'', безапелационен бе Марешки и добави, че партия "Воля " е съпротива на цялото статукво, до момента в който Българска социалистическа партия не е опция на нищо.

Относно визитата на съветския министър председател у нас Марешки разясни, че наличието на Медведев на българска земя е потребно, до момента в който това на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг е било по-скоро нездравословно.

,,Няма потребност при такива близки нации като българския и съветския да чакаме трети страни да ни вземат решение въпросите. Така че от тази позиция дано да бъде построена нуклеарна централа у нас, само че не и да се закупуват американски изтребители'', приключи водачът на "Воля ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР