Да кажем, че Конър Макгрегър минава през труден период от

...
Да кажем, че Конър Макгрегър минава през труден период от
Коментари Харесай

Вижте как Конър Макгрегър се изложи и във футбола

Да кажем, че Конър Макгрегър минава през сложен интервал от живота си, би означавало да омаловажим много напрегнатата обстановка, в която се намира ирландецът.

След като неотдавна бе безусловно премазан от Хабиб Нурмагомедов в един от най-интересните за историята на UFC дуели, Макгрегър стана за смях по време на мач по американски футбол.

ММА звездата влезе в съблекалнята на тима от Далас, с цел да ги стимулира преди мача, а по-късно бе заловен от камерите да хвърля топка по много несръчен метод. А интернет единствено това чака!

В мрежата се изсипаха много насмешки по адрес на Макгрегър, само че ирландецът отигра обстановката с характерен финес и пренебрежителност в Instagram.

В поста си Конър изясни, че е метнал топката по въпросния метод, тъй като не е желал да рискува да скъса поръчковия си костюм " за милиардери ".

Сигурни сме, че много по-лесно ще преживее подигравките от случката на мача, в сравнение с загатна от ударите на Нурмагомедов.

Руснакът и ирландецът сътвориха същински театър в Лас Вегас при започване на този месец, който бе последван от конфликти в публиката и по улиците на града.

Макгрегър се завърна в осмоъгълника на UFC sлед 99 седмици неявяване, само че не съумя да си възвърне купата в лека категория, която му бе отнета, поради неактивност в спорта.

Спекулира се, че Макгрегър ще се бие още веднъж в идващите шест месеца, само че надали ще се изправи още веднъж против Нурмагомедов, който ще търпи санкции за държанието си незабавно след мача с Макгрегър.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР