Да живеят в щата Флорида в САЩ, е мечта на

...
Да живеят в щата Флорида в САЩ, е мечта на
Коментари Харесай

Колко струват най-евтините домове в един от най-богатите щати на САЩ

Да живеят в щата Флорида в Съединени американски щати, е фантазия на доста американци, а и на хора от доста други страни. Не инцидентно този щат, намиращ се в южната част на страната и ситуиран главно на полуостров, е именуван " слънчевия щат ". Флорида е един от най-богатите щати на Съединени американски щати и с най-дълга брегова линия (след Аляска), а сферата на услугите и по-специално туризма носят най-вече доходи за стопанската система на Флорида.

Има не малко къщи и имения във Флорида, смайващи с хубостта, размера и цените си от по няколко милиона $. Затова е забавно да се знае, какви са цените и на релативно " по-достъпните " къщи в курортната част на Слънчевия щат.

Най-ниско бюджетната относително нова къща в курортната зона в щата Флорида през септември 2022 година беше оценена на към 365 хиляди $. Това оповестиха за Лента.ру анализатори от Florida.Realestate. Най-евтиният обект, издигнат през 2014 година в известния курортен щат, се намира в град Маями. Площта му е 212 квадратни метра.
 Тайствен руснак купи най-скъпото имение във Флорида за $140 милиона
Тайствен руснак купи най-скъпото имение във Флорида за $140 милиона

Преди това земята на парцела е била благосъстоятелност на Доналд Тръмп и Дмитрий Риболовлев

Следващата в листата на " евтините " къщи, издигнати през последните години, специалистите по недвижими парцели от Флорида са оценили на почти 553 хиляди $. Площта на парцела е 190 кв. метра.

Цената на третия най-евтин парцел в курортната част на Флорида доближава почти 634 хиляди $. Къщата е издигната през 2019 година, площта й е 175 кв. метра. Имотът се намира в Маями в региона на Холивуд, близо до крайбрежието на океана.

През август 2022 година специалистите от Florida.Realestate са оценили най-евтиния остарял апартамент в щата Флорида в Съединени американски щати на към 240 хиляди $. Най-евтиното жилище на вторичния пазар на парцели, намиращо се в град Маями Бийч, е с повърхност от 65 квадратни метра.
 Най-изумителните частни басейни в света и техните фамозни притежатели
Най-изумителните частни басейни в света и техните фамозни притежатели

Къщата на канадската певица Селин Дион във Флорида е заобиколена отвред от басейн
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР