„Да живееш в Сан Диего, Калифорния и да гласуваш за

...
„Да живееш в Сан Диего, Калифорния и да гласуваш за
Коментари Харесай

Васко Кръпката : Да живееш в Калифорния и да гласуваш за Радев, е голяма простащина

„ Да живееш в Сан Диего, Калифорния и да гласуваш за Румен Радев и за човек, чийто същинско име не съм научил, е огромна нецензурност. Казвам го без опрощение. Според мен, тези хора, които не гласоподаваха, са си оправили живота в някаква степен. Общо взето се колебая в смяната, тъй като има доста въпросителни. Освен това, едно е да живееш на открито, да протестираш и да приказваш за прекъсване на корупцията, друго е да поемеш отговорност. Ако обаче Кирил Петков и Асен Василев се коалират с чалгата с и с Българска социалистическа партия, няма да приема, че това са хора на смяната, тъй като звучи смешно, “казва пред известният рокаджия Васко Кръпката.

По думите му доста неприятна игра за политиците е изиграла отрицателната акция на Румен Радев.

„ Не може да чегърташ нещо, по което хората имат сантимент и се вижда, че е свършило някаква работа и да наблягаш единствено на неприятното. Тази отрицателна акция беше стартирана от Румен Радев със своите изявления срещу това, което се случва. Той се разгласи против ръководството на страната, сякаш не е част от него, което доста ме дразнеше. Вместо да се занимава с отрицателна акция, трябваше да надгражда. Съвсем обикновено е след трите мандата на Бойко Борисов да пристигна различен човек, който да ръководи, само че не и с чегъртане “.

Той бе безапелационен, че партиите на „ митинга “ имат толкоз ниско доверие, тъй като се занимавали с някакви фотоси и нелепости, а не с обстоятелства и с това, което действително се е случило.

„ Носталгично настроените българи към комунизма считат, че би трябвало здрава ръка, че Румен Радев е сполучлив политик, тъй като евентуално е добър водач. Авиатор обаче не значи наложително първокласен президент. Той по никакъв метод не се яви в ролята на сплотяващ. Лозан Панов да вземем за пример работи в най-проблемното място – в съда, и той си постави главата в торбата. Когато обаче се появи почтен човек, не се има вяра на него, а на изпедепцани измамници. Румен Радев, както е добър авиатор, в случай че беше и непокътнат президент с достолепие, нямаше да стои с наведена глава пред съветския кагебарски патриарх, който му се караше, а пък вицето му Илияна Йотова даже падна на колене. Той нямаше да лобира против рухването на глобите против Русия, щеше да каже най-малко една дума за анексирането на Крим. Румен Радев обаче заобикаля тези тематики. Ако не беше със социалистически убеждения, макар че е учил в Съединени американски щати, щеше да посети лагера в Белене и да постави цветя пред паметника на убитите по време на комунизма. Той показа алена политика и свърши още куп неприятни неща, най-много с отрицателното си отношение към живота, който живеем. Аз имам музика, която е повече от политиката за мен “, сподели още Васко Кръпката.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР