„Да живееш в Бургас си е лукс“ - този лаконичен

...
„Да живееш в Бургас си е лукс“ - този лаконичен
Коментари Харесай

Нестандартно: В Бургас чакат автобус на диван

„ Да живееш в Бургас си е разкош “ - този сбит коментар обиколи със скоростта на светлината обществените мрежи в морския град, откакто на пъпа на Бургас – на спирка на бул. „ Иван Вазов “, се появи червен мек диван.

Той е подложен там рано тази заран и към този момент се употребява интензивно от хората, чакащи идването на рейса си. Добрата вест е, че към момента е там и до момента е няма опити за кражба.

Диванът обаче се оказа част от хитра и съвременна рекламна акция за откриването на нов магазин за мебели в Бургас. Той е единствено част от цялостния аранжимент на спирката, който включва в себе си плакати, наподобяващи стена, на която има закачени красиви картини и стилна лампа. За да бъде сложена там меката мебел, е отстранена елементарната железна пейка, която е налична на всички останали спирки на градския превоз в града.

Община Бургас е известена за рекламната арт апаратура. Фирмата се е заела да поддържа спирката, а през това време да популяризира посланието си, осведоми Флагман. На това място пък диванът ще стои две седмици. Междувременно професионални фотографи към този момент започнаха да се възползват от обстановката и по обед през днешния ден имаше запалянковци за фотосесии на спирката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР