Да изтеглиш 60 млн. в брой на части по 1

...
Да изтеглиш 60 млн. в брой на части по 1
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Да изтеглиш 60 милиона в брой

Да изтеглиш 60 млн. в брой на части по 1 - 1,5 млн., без предварителни поръчки, като си плащаш по 20 - 30 хиляди лв. такса - това може да се случи единствено в българска банка.

И с дейното присъединяване на банката в схемата. ГДБОП не споделя коя е, само че е покрай мозъка, български са останали единствено 3 банки. Дали в случай че посоча с име банката на някогашната сервитьорка, банката на сикаджиите или на онази с краен притежател в Кипър ще ме съдят?

Това разяснява във " Facebook " Иван Бакалов.

Такива схеми се вършат, като се изплащат комисиони в брой. А и тези милиони, платени предплатено и неизтеглени в брой ще изчезнат. Фирми ще банкрутират и т. н. Така е ставало в Италия с компании на мафията. Може да е към този момент банално, но ние в действителност си имаме работа с мафия. Както споделяше Христо Калчев - у нас мафията си има страна.

И когато полицията се пробва да проверява, мафиотският необут назовава това предизборни репресии.

Политическа партия - да подскажа една концепция на службите - парите може изобщо да не се напускали банката. Описах един подобен случай - Инвест банк на Петя Славова заплаща в брой 1,1 млн. лв. на ром, събирач на железа, който се е записал с подправени документи като шеф на компания, на която банката дължи пари. И ромът сякаш взел милион, след това при разпити споделя - ами те единствено ме накараха да се подпиша, дадоха обещание 1000 лв., но ме излъгаха, дадоха ми 900. Няма наказани за този случай, няма отговорни, няма...нищо.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР