Да израснеш в малък български град, но да имаш големи

...
Да израснеш в малък български град, но да имаш големи
Коментари Харесай

Какво е да израснеш в Стрелча и да стигнеш до британския парламент СНИМКИ

Да израснеш в дребен български град, само че да имаш огромни фантазии. С труд, любознание и неизменност да преследваш задачите си. Илиян Нанчев от Стрелча е единствено на 27 години, а от една година към този момент работи в английския парламент. Това съобщи bTV.

Едва 26-годишен той става част от администрацията на английския парламент, само че фантазиите му са доста по-смели и не се побират единствено сред стените на Уестминстърския замък.

Вече година работи в основаната през XIV век Камара на общините, само че счита, че това е едвам първата стъпка към триумфа и смяната, която младежи като него могат да създадат в света.

Вече 8 години Илиян е във Англия. Завършва бакалавъра си в областта на всеобщите връзки, а по-късно надгражда с магистър по дипломация и интернационална политика. Любопитството му към дипломацията го кара да ревизира опциите си и да кандидатства за работа в английския парламент.


„ Работата ми е в това да подкрепям организирането на другите комитети, които се организират и провеждат в Народното събрание. Също по този начин се занимавам с хора, които идват и посещават институцията, с цел да лобират своите депутати или да показват гражданска позиция, което е също един доста забавен фактор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР