Да изпратят хартиено писмо на човека, който най-много ги вдъхновява 

...
Да изпратят хартиено писмо на човека, който най-много ги вдъхновява 
Коментари Харесай

Гимназисти пишат хартиени писма до хората, които ги вдъхновя...

Да изпратят хартиено писмо на индивида, който най-вече ги вдъхновява  в учебно заведение – това предизвикателство насочи към учениците си управлението на ПГ по хранителни технологии и техника. Акцията е във връзка Международния ден на ръкописното писмо 23 януари. 

Миналата година писмата трябваше да бъдат адресирани до директорката Людмила Ганчева. Този път Педагогическият съвет решил ръкописните писма да бъдат персонално обръщение и самопризнание за тези, които същински допират сърцата на всяко от децата.

Във време, когато електронните средства от ден на ден изместват обичайното писмо и учениците поддържат връзка между тях със съкращения в чата, желаеме де ги върнем към естетиката и страстта на писането на ръка, споделя Людмила Ганчева.

Децата имат свободата да пишат и до някогашни преподаватели. А учителите също могат да се включат в предизвикването.



Първите писма към този момент са пуснати в специфичната жълта пощенска кутия във фоайето на учебното заведение. Могат да се пратят и в действителност по пощата. И в двата случая би трябвало да дойдат до 19 януари. На идващия ден  комисия ще разпечата всички писма и ще ги оцени по автентичност, наличие, оформление и калиграфия.



Ще бъдат отличени създателите на най-сполучливите писма в 3 категории – калиграфия, най-емоционално писмо и най-хубаво графично оформление.





След като предходната година учебното заведение подари на първенците стилни комплекти за писане на ръка и първокласна хартия за писма, този път е подготвило 3 ваучера за верига книжарници. Всеки е на стойност 100 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР