Да използваш монолог от филма Въздушния (Air), за да рекламираш

...
Да използваш монолог от филма Въздушния (Air), за да рекламираш
Коментари Харесай

Афлек и Деймън критикуват Тръмп за използването на части от техен филм, без разрешение

Да използваш монолог от кино лентата " Въздушния " ( " Air " ), с цел да рекламираш кандидат-президентската си акция през 2024 година? Това е нарушаване, в случай че питате звездите Бен Афлек и Мат Деймън, оповестява задокеанската преса.

Дългогодишните сътрудници и съоснователи на продуцентска компания " Artists Equity " реагираха, след като бизнес магната употребява аудиозапис от продукцията им в реклама за президентската си кандидатура през 2024 година

В изказване пред " Times " продуцентската компания разкритикува милиардера, който не е изискал позволение да употребява фрагменти от лентата, разказваща за " ухажването " на Майкъл Джордан от компания " Nike ".

" Не сме знаели, не сме давали единодушие и не утвърждаваме фрагменти или аудио от " Въздушния " да бъдат употребявани в акцията на Тръмп като политическа реклама или за каквато и да е друга приложимост ", обявиха от " " Artists Equity ".

Спорният клип беше оповестен в профила на Доналд Тръмп в обществената мрежа Truth в петък.

 

Продукцията " Въздушния ", режисирана от Афлек и показан през март, споделя за основаването на спортните обувки " Air Jordan " на компанията " Нике ". Във образния роман Сони Вакаро, в чиято роля е Деймън, приказва за пари, завещание и великолепие, с цел да стимулира баскетболната звезда да стане лице на марката. В противоречивата рекламата вдъхновяващите реплики озвучават фрагменти с кандидат-президента на Съединени американски щати в занимателен каданс.

Доналд Тръмп, на който преди дни бяха повдигнати 37 федерални обвинявания, в предишното също употребява без позволение авторски творби, с цел да разпространява кандидат-президентската си акция.

През 2020 година Нийл Йънг съди милиардера за това, че е употребявал музиката му, с цел да разпространява " акция на незнание и ненавист ".

 
Снимка: БТА/АР
 

Сред другите музиканти, които разкритикуваха Тръмп за това, че е пускал техни месни на митингите си без утвърждение, са Адел, Aerosmith, Queen и Rolling Stones, напомня Българска телеграфна агенция.

Доналд Тръмп съобщи, че ще се кандидатира за президентските избори в Съединени американски щати следващата година още през ноември 2022 година Настоящият държавен глава Джо Байдън разгласи публично кандидатурата си за преизбиране през 2024 година през април.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР