Да изпитваш страх от общественото мнение не е нещо лошо.

...
Да изпитваш страх от общественото мнение не е нещо лошо.
Коментари Харесай

Тома Биков: БСП е едно радикално нищо, няма как да ни е страх от тях

Да изпитваш боязън от публичното мнение не е нещо неприятно. Ние от ГЕРБ имаме боязън от обществото непрекъснато, само че сигурно нямаме боязън от Българска социалистическа партия, както твърди госпожа Нинова. Това съобщи в студиото на "Плюс-минус " по Нова телевизия националният представител от ГЕРБ Тома Биков.

,,Не знам за каква победа приказват от опозицията, само че е реалност, че в техния свят всяка дума на Нинова е равнозначна на победа. Така или другояче позицията на Българска социалистическа партия не ни е значима, защото се съобразяваме с позицията на нашите симпатизанти и публичното мнение. Нинова просто се пробва да паразитира върху тази тематика. В момента тактиката на Нинова и Българска социалистическа партия е от вида: "Какво ще вършим, откакто загубим? " Извинете, само че три месеца преди изборите да ги афишират за нечестни е доста нездравословно за демокрацията. За преференциите отстъпихме в името на доверието'', съобщи Биков.

По думите му няма никакъв разнобой сред премиера Борисов и парламентарната група на ГЕРБ.

,,Няма разминаване сред нас и персонално с господин Борисов, който е ръководител на партията. В такива случаи като с преференциите ние се съобразяваме с оптимално необятен кръг от хора'', акцентира депутатът и добави, че връзките сред Движение за права и свободи и ГЕРБ са връзки сред ръководещи и съпротива.

,,Ние подкрепихме текста с преференциите, само че той не беше наше предложение, а на Движение за права и свободи. Все отново отхвърлихме няколко други техни оферти, като да вземем за пример разрешаването на предизборна акция на майчин език, както и въпросът с уседналостта'', напомни Биков.

Относно протеста на опозицията в Народното събрание Биков съобщи, че това си е тяхно решение.

,,Това си е тяхно решение, можем да живеем и без тях. Знаете ли, през последните една-две години Българска социалистическа партия от ден на ден замязват на едно коренно нищо. Може би припомнят малко и на ранното Съюз на демократичните сили, което се държеше по същия метод – излизаше, излизаше и най-после не влезе повече в парламента'', заключи Тома Биков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР