Да измисли перфектната тема на партито по случай 30-ия си

...
Да измисли перфектната тема на партито по случай 30-ия си
Коментари Харесай

Нина Добрев полива 30 с нов сериал в Южна Африка

Да измисли съвършената тематика на празненството по случай 30-ия си рожден ден – с това ще се ангажира холивудската звезда с български корени Нина Добрев по време на празника си през днешния ден. Юбилея си тя посреща в Южноафриканската република, за където отпътува в другарска компания малко откакто замени коледни дарове с родственици в София.

„ Времето стартира да тече по-бързо. Сега правя оценка думите на родителите си – които ще бележит, че са били прави, откакто изчетат това изявление – че би трябвало да живееш за всеки момент от живота “, разкри Добрев пред сп. W. Тя призна, че избира гостите на празненството й за рождения ден да са облечени в костюми, защото по този начин се „ държат по-освободено “.

За 25-ата си годишнина направих тематичен ваучър за джунглата. Малко скърбя, че не резервирах концепцията за в този момент, тъй като какво може да надскочи, съгласно вас, наличието на два тигъра, един питон и маймуна на рождения ден намигна звездата от „ Дневниците на вампира “.

Кръглата годишнина на актрисата идва и с няколко триумфа в професионален проект. Само след ден в ефира на CBS ще се завърти първият епизод на новата й комедия Fam. Добрев е безапелационна, че е приела предизвикването да се завърне още веднъж на дребния екран, откакто схванала, че сцените ще се снимат онлайн пред аудитория. „ По време на първия епизод бях извънредно обезпокоена.

До последно усещах пеперуди в стомаха си преди да изляза за фотоси, само че в това е чарът на специалността – в случай че спреш да се притесняваш, значи си изгубил хъса “, изясни още Нина, която се гордее и с обстоятелството, че продуцентско студио към този момент е закупило правата за изработката на филм по сюжета, който тя написа доскоро повече от година. Въпреки това актрисата не издава детайлности към него. Споменава само жанра – сантиментална комедия.

Междувременно Добрев се върна и обратно в спомените за родината си. „ Когато помириша рози, се сещам за България. Емигрирали сме, когато съм била едвам на две. По комунистическо време пътуването е било позволено единствено до друга комунистическа страна, по тази причина татко ми е резервирал билет за Куба. След като самолетът кацнал в Торонто да презареди, той просто слязъл и повече не се върнал.

Малко по-късно майка ми си издействала виза за посещаване в Мичиган и с двете си деца на ръце и един куфар минала границата към Канада “, спомня си екранната Елена Гилбърт, като добави, че въпреки всичко фамилията й се върнало за късия интервал от две години в София. "Европейското обучение е много по-развито от това в Северна Америка, по тази причина когато се прибрахме, вместо да бъда трети клас, в който щях да бъда в Канада, ме върнаха в първи... Чувството не беше доста "приятно “, означи още тя.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР