Да измиеш ръцете си и те да останат меки и

...
Да измиеш ръцете си и те да останат меки и
Коментари Харесай

Сапун за млечно нежна кожа на красивите женски ръце

Да измиеш ръцете си и те да останат меки и нежни от време на време може да е същинско тестване. Подложени на всевъзможни външни нападателни въздействия, на доста работа и отмалялост, ръцете ни имат специфична потребност от мекост, която да ни връща възприятието за нежна грижа.

Омръзна ли ви от сапуни, които вършат кожата суха?
 Василев: Само простаци настъпват една и съща мотика два пъти 8 юли 2022 | „ В този парламент стигнахме до 117 депутати, които поддържат нашата политика и стратегия. Надяваме се при последващи...
На Миш-маш феста на 16 и 17 юли ще намерите специфичния щанд на ТЕО, който е подготвил новата си формула сапун за млечно нежна кожа. С плътна и мека пяна, запленяващ мирис и прибавен протеин, новият Teo Rich Milk бързо ще стане обичан и на работните ръце, и на всяка дама, която обича да пази ръцете си меки с чувството за хидратирана и нежна кожа.

Ръцете ви ще жадуват Тео, дават обещание производителите, които са потвърдили себе си през годините. Нежната хидратация се държи на добавения млечен протеин в новата формула и на дългогодишния опит, на който може да се доверите без капчица подозрение.

Ако държите на млечно нежна кожа, изберете Teo Rich Milk.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР