Да излизате на среща с интроверт може да се окаже

...
Да излизате на среща с интроверт може да се окаже
Коментари Харесай

5 идеи за среща с интроверт

Да излизате на среща с интроверт може да се окаже предизвикателство. Причината е, че този вид хора не обичат шумните места и няма да им харесат обичайните места като кафене, ресторант или пък да идете на кино. Е, даже да оставите класиката настрани, отново можете да си харесате прелестно занятие, което да вършиме с обичания човек.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ето и някои хрумвания за среща с интроверт, които да опитате:

Посещение в библиотеката

Идеална за библиофили или просто за всички, които ценят положителната книга, срещата с интроверт в библиотеката е спокоен, само че подтикващ метод да се свържете с колегата си. Можете да говорите за обичаните си книги, да разглеждате рафтовете дружно и в случай че желаете, даже да си четете един на различен. Уютната конюнктура ще обогати прекарването, добавяйки към положителното на този общ интерес.

Най-хубавото на тази среща е, че можете да изберете да поддържате връзка с колегата си или да останете безмълвни и да се наслаждавате на уединението дружно, като в същото време се наслаждавате на непрестанно време за четене. Няма напън – действайте съгласно темпото си. Освен това успокояващият декор е черешката на тортата – това сигурно ще бъде релаксиращото, сантиментално време, за което сте жадували.

 един мъж; с интроверт 5 хрумвания за среща с интроверт

Наблюдение на звездите

За тези от вас, които не могат да се наситят на величественото нощно небе, тази среща с интроверт е за вас! Обстановката е тиха, спокойна и интимна – надалеч от тълпите и хаоса. Можете да споделите смислени диалози, да поговорите за живота или даже да съзерцавате безшумно, до момента в който се любувате на хубостта пред вас. Освен това, защото това се прави през нощта, във въздуха витае естествено успокоение и усамотение.

Също по този начин можете да сте сигурни, че няма да има съвсем никакви разсейващи фактори – единствено вие, вашият сътрудник и Вселената осъществявате връзка, както в никакъв случай до момента. Това основава връзка, без да е належащо взаимоотношение – нещо, което интровертите нормално избират. В края на тази среща ще останете освежени и отпочинали, в никакъв случай не сте изцедени, както може да се почувствате при други срещи.

Туризъм

Подхранвани от любовта към приключенията, срещите в планината са превъзходен метод да се откъснете от шума и суетата на всекидневието. Докато преминавате дружно по живописни пътеки, ще можете да водите диалози, помагайки си един на различен да се ориентирате навън. Освен това това е превъзходен метод да останете дейни, без да е належащо да поддържате връзка, просто да се сближите с половинката си, до момента в който хубостта на дивата природа ви гълтам.

Няма звук, разпръскване или тълпи – нищо, което може да накара интроверта да се усеща обезпокоителен. Това ще разреши и на вас, и на колегата ви да се отворите, евентуално по метод, който не сте изпитвали до момента. Освен това има какво да се изследва, тъй че вие сами избирате какъв брой и какъв брой дълга да бъде срещата с интроверт като него.

Филмова вечер

Казахме, че среща с интроверт на кино е мъчно осъществима, само че не и че филмите не са алтернатива. Просто го направете в домашна конюнктура. Уютни обятия с обичания човек, прясно изпукани пуканки с масло и страховит филм – в този момент даже с интроверт не бихте получили отвод за това! Филмовите вечери нормално имат релаксираща атмосфера, можете да се сближите, да се впуснете в неналожителен диалог или да се насладите на кино лентата в безмълвие и споделени страсти. Като цяло е уютна и интимна, без да изисква доста от вас.

Можете да избирате сред това да се насладите на прекарването вкъщи или да посетите спектакъл, който не постоянно е препълнен – и в двата случая общественото взаимоотношение е минимално или никакво, а вие въпреки всичко ще можете да се насладите на персоналното си пространство. Освен това, в случай че решите да прекарате филмовата вечер вкъщи, можете да сте сигурни, че ще се чувствате комфортно и по-спокойно, което ще ви разреши да се свържете по-добре и в действителност да опознаете колегата си.

 9 минуса най-хубавият ти другар да е мъж; родителите й; с интроверт 5 хрумвания за среща с интроверт

Гответе дружно

Първо, храната може да направи чудеса, когато става въпрос за доближаване на хората, още повече за двойките, даже с интроверт за сътрудник. Когато готвите дружно, вие работите един до друг – целият развой предизвиква работата в екип и връзката, обогатявайки връзката ви. Когато ароматът на кулинарното ви създание стартира да изпълва въздуха, ще се появи възприятие на наслада и задоволство, защото с неспокойствие очаквате да се захванете с ястието дружно.

Друга причина, заради която това е чудесна концепция за среща с интроверт – ще се чувствате удобно, защото и двамата сте в личното си пространство. Освен това можете да забравите да разговаряте и да се изразявате посредством съставките, като в същото време споделяте препоръки и умения. Потокът на връзка става натурален, без да има място да се чувствате претрупани.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР