Да излизаш със секси колега не винаги е нещо, което

...
Да излизаш със секси колега не винаги е нещо, което
Коментари Харесай

Флирт с колега - за и против

Да излизаш със секси сътрудник не постоянно е нещо, което би трябвало да избягваш. Виж способи, по които да запазиш работата си, когато го правиш, написа Космополитън бг. Ако в миналото си си падала по сътрудник, значи познаваш фантазиите: Да се гледате по време на срещите води до… да се мотаете към бюрата си, последвано от… горещи секс подиуми в склада за офис материали и също… нощи на точката на шупване в офисната стая за отдих.

„ Има нещо възбуждащо в това да познаваш един човек в даден подтекст и след това да се засечете в нов тип връзка “, споделя Андреа Сирташ, създател на „ Той не е твой вид (и това в действителност е хубаво) “. Освен това, ти си доста по-привлечена, в случай че залогът е висок. “ Както и в случай че сътрудниците ви могат да ви разкрият или да ви заловен да нарушавате политиката на компанията за персоналните връзки на работното място.

27% от работещите считат, че всевъзможен тип връзки с сътрудници са яки, даже и те да са с шефа.


Ако си пренебрегнала разпоредбите, значи си една от многото: половината от всички работещи – и 53 % от HR експертите! – са имали сантиментална връзка в офиса в даден миг от тяхната кариера, според изследване от 2016 година на уеб страницата за ранглисти Vault.com. Изненадващо 27% от работещите считат, че всевъзможен тип връзки с сътрудници са яки, даже и те да са с шефа.

Преди 10 години този % може да е бил по-малък (и е предизвиквал мнения като „ не бих спала с никой, с цел да се издигна! “). Но към днешна дата секс-забивките сред чиновници станаха мейнстрийм и също така превзеха екраните (сещате ли се за аферата на Оливия и Фиц в Скандал?). А сексът на работното място може да бие и най-хубавите съвпадения всред хиляди необвързани в приложенията за срещи.

„ За разлика от отегчението в онлайн връзките, последователно да изградиш персонална връзка с някой може да е много освежаващо “ , споделя Сирташ.

Освен това тръпката от прилежащото бюро може един ден да се трансформира в твой дълготраен сътрудник (пълни самопризнания: омъжих се за тръпката си от работното място!). Но в случай че решите да стигнете до такава степен, уверете се, че след това няма да съжалявате и не застрашавайте кариерата си с този развой. Позволете на нашите специалисти и на други читатели на Космо – да слагат някои съществени правила за любовния живот на работа.

Някои промишлености бълват повече любовни връзки спрямо другите. Вижте сферите, които са най-високо в класациите за срещи с сътрудник:


• Хотелиерство и туризъм - 61%

• Потребителски артикули - 59%

• Търговия на дребно - 58%

• Реклама - 58%

• Правителствен бранш - 54%

Как да се сближиш с сътрудник


• Прецени всички спънки

Провери наръчника за политики на компанията, свързани със чиновниците, споделя Розмари Хефнер, началник Човешки запаси в Career Builder. Ако някой офис романс прекрачва тези рамки и ти не искаш да си рискуваш работата (или разновидността да си намериш нова), придържай се към фантазиите. Но може да продължиш самоуверено, в случай че това попада в границите на фирмената политика или няма нищо маркирано документално. Просто имай поради, че в случай че нещата се скофтят, твоята известност или бъдещото ти покачване могат да пострадат.

• Избягвай обществено да изразяваш възприятията си непременно

Пази любовните си връзки секрети, след работно време и отвън офиса (стаята за отмора е за кафе, не за орален секс). Натрупването на полово напрежение си заслужава, в случай че намериш несъмнено, насаме място.

• Координирай излизанията

Колегите ти могат да станат подозрителни, в случай че идвате или си тръгвате дружно по едно и също време всеки ден, споделя Хефнер. Оставете най-малко 5 минути сред вашите пристигания и тръгвания.

• Скрий се в обществените медии

Показността не е във ваша изгода.

Ако и двамата си вземете няколко дни отпуска, с цел да пътувате (нека да отбележим: това е евентуално рисково движение) и някой попита къде отиваш, кажи, че ще пътуваш с другар. Когато пристигнеш, внимавай да не публикуваш фотоси или статуси – още повече в случай че работното ти място е клюкарско.

• Бъди почтена, когато му пристигна времето

Общото предписание е да изчакаш 3 месеца преди да разкриеш, че се срещаш с сътрудник. Кажи на директния си началник, поучава Хефнър. След това в случай че сътрудниците ти питат за това, ти можеш да го омаловажиш („ Да, виждаме се с него “), само че не го отричай непосредствено, в случай че не си търсиш драма.

Повече от 30% от двойките, образувани от сътрудници, се женят, съгласно изследване на CareerBuilder. Така са почнали нещата за тези дами.

„ Имахме скришен код “

„ Моят настоящ избраник и аз достигнахме същински висоти, до момента в който се криехме в офиса. През деня ние оставяхме лепящи листчета на бюрото на другия, ги пишехме кодирано, тъй че никой да не разбере от кого са. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР