Да излизаме, че ще ни налазят, казва директорът на новото

...
Да излизаме, че ще ни налазят, казва директорът на новото
Коментари Харесай

И почвам да бегам, бате: АПИ и репортерите

" Да излизаме, че ще ни налазят ", споделя шефът на новото тол ръководство към АПИ Антон Антонов на сътрудника си след конференцията за проблемите към продажбата на електронните винетки.

Камера е снимала репликата, с която Антонов подканя Олег Асенов, началник на отдел " Информационно обслужване " в АПИ, да се измъкнат от чакащите ги кореспонденти.

Видеото бе споделено на фейсбук страницата на " Да, България " и събра хиляди реакции. Там то бе оповестено с коментар " Как шефът на Националното тол ръководство в Агенция " Пътна инфраструктура " Антон Антонов завърши изключителната конференция във връзка срутва в системата за електронни винетки. Положението е: “И започвам да бегам, бате... ”



Пресконференцията бе свикана поради зародили проблеми с конвертирането на винетните стикери в електронни. Преди старта на този развой по този начин и не стане изцяло ясно дали това е наложително и какви ще са последствията за консуматори с годни стикери, в случай че не обръщат винетката в електронна. По-късно се появиха и проблеми с устройствата за продажба на новите винетки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР