Да изчезнеш за 48 часа е нова игра, която набира

...
Да изчезнеш за 48 часа е нова игра, която набира
Коментари Харесай

Нов Син кит - хлапаци изчезват от къщи за 48 часа

Да изчезнеш за 48 часа е нова игра, която набира от ден на ден известност измежду младежите във Англия и Западна Европа, оповестява vesti.bg.

Правилата са младежът да изчезне за две денонощия от вкъщи си и да не остави никакви следи. Целта е с изключение на да се всее суматоха измежду родителите, „ търсеният “ да бъде упоменат колкото се може повече пъти в обществените мрежи, най-много във Фейсбук. Колкото по-често се спомене името на тийнейджърa, който липсва, толкоз по-висок резултат получава той.

Специалистите считат, че това е английският отговор на появилата се преди две години във Франция „ Игра на 72 “. Петата република има опит с рисковите интернет провокации измежду младежите.

Предишната известна игра измежду тях беше обвързвана с алкохол. Ако бъдеш провокиран във Фейсбук, би трябвало да пиеш, до момента в който не изпаднеш в несвяст.

В момента управляващите във Англия се пробват да обяснят, че включването в сходна игра е доста рисково, защото детето, което е приело да взе участие, може да попадне в рискови обстановки.

Тийнейджърите обаче намират това, че са изплашили родителите си, за извънредно занимателно и споделят селфита от полицейските коли , откакто са били открити.

Някои от тях даже считат, че 48 часа не са задоволителни , а в един от последните случаи момче беше открито 55 часа откакто е изчезнало.
Предишната игра, която се беше трансформирала в тренд и за жалост имаше съдбовни последици, беше „ Син кит “. /Марица.бг

тагове наследник кит хлапаци 48 часа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР