Да искаш избори сега и да искаш да управляваш сега

...
Да искаш избори сега и да искаш да управляваш сега
Коментари Харесай

Борисов: Държавата е тотално счупена, Нинова ще се заключи в кабинета си и няма да я изкарат оттам лесно

" Да искаш избори в този момент и да искаш да управляваш в този момент - страната е тотално счупена, и вярата, че ще се оправи през идващите 6-8 месеца, я няма. Сега борбата е какъв брой може да се дооткрадне, и да обвинят някой различен за това. Набълбукахте се с такива схеми, че фактически ви би трябвало Бойко Рашков да ви пази. Знаят, че на 16 ноември ще са изборите. Питайте Корнелия - тя знае. Или октомври. Все тая. Те не се преценяват с Конституцията и върховенството на закона. Дори и да си тръгнат, Нинова ще се е заключила в кабинета си и няма да я изкарат оттова елементарно ". Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в Пернишка област, съобщи БГНЕС.

" Бойко Рашков година и половина е министър. Кирил и Асен - също, те не са от 6 месеца, не са от през вчерашния ден. И битката с корупцията им се докара до няколко противозаконни дейности. КЕВР по времето на нашето ръководство - ние сложихме някогашен народен представител от " ДА, България " - Иван Иванов, с цел да може да е оптималното безпристрастен, и като излезе с цена, да е ясна. Ние настоявахме сходен човек да остане на регулатора. Те, с цел да покажат своята мощност и безсъвестност, предложиха различен. Казахме им, че " това момче " не става. Те правят противозаконни дейности не тъй като не познават закона, а тъй като мисленето им е нелегално - те смятат тъкмо като болшевиките, че тяхното дело е право. Наложиха техния човек и поради тяхната нелепост и надменност споделят, че ще стоят на власт още седмици наред, без да имат никакво право за това, споделят, че ще държат мандата и ще предопределят датата на изборите. И това било правова страна? Идва Нинова и споделя, че имало проблем с КЕВР - ами вие създадохте този проблем, вие гласувахте за него ", сподели още Борисов.

По думите му " те не желаят да има държавно управление, желая единствено постове и кресла ".

" Що се касае до вчерашния запис: изобщо нямаше да го разясня, в случай че още веднъж посредством неистина не се опитваха да ни изкарат отговорни. Още когато ни арестуваха, споделих, че няма да сме положителни християни и няма да продължаваме да мълчим, като ни ударят по едната страна. Атанас Атанасов, бил ми е заместител и му знам качествата, бях сигурен, че ще каже, че ГЕРБ са отговорни. А на нас ни го дадоха сътрудниците от " Възраждане ", които си го снимаха онлайн, и го имаше и на уеб страницата на Народното събрание ", разяснява водачът на ГЕРБ.

" Новото КПКОНПИ за тях с най-приемлив звук се назовава " бухалка ". И тук разногласието е дали може да Тошко Йорданов да се хване също от бухалката. И ние в този момент питаме " тая бухалка частна ли е, или какво ". Тоест, задачата е да се направи орган, който не съблюдава закона - могат да трият уеб сайтове, да подменят вести, и това било независимост на медиите? Казах ли ви аз, че за постове и пари стоят, и желаят да държат властта до последно, с цел да им вървят корупционните схеми и да назначават хора ", добави Борисов.

По думите му те в никакъв случай нямало да разрешат тези цени на тока и газа. 

" От записа на Демократична България не чух нито един въпрос, обвързван с това, което касае хората - инфлацията, цените: единствено постове: КОНПИ, КЕВР. И същите тези назоваха Има Такъв Народ " мафията, която желае да краде ", и споделят: " към този момент са допустими Има Такъв Народ, когато може да ни оставят нас от Българска социалистическа партия, Политическа партия и Демократична България да крадем. Всички тези диалози демонстрират, че последно ги е грижа хората - от кое място ще вземат газ, че цената на газа през август ще скочи с 60%, и че идва тежка зима ", разяснява още Борисов.

" Народът толкоз към този момент го изцедиха с цените и инфлацията, че фактически е изплашен, и в случай че има промени, желае гаранции, че ще се върнем на 80 лева тока, 35 лв. газа. Свариха народа като жаби. Едва в този момент се усетиха хората - тока, газа, бензина, курортите - всичко нагоре. И най-лошото: разделяне и ненавист сред всички. Ние сега ровим в тинята, само че през зимата ще стане още по-тежко.
Преди две седмици Асен Василев и Корнелия споделят, че страната е в положително положение, а в този момент като се зададоха избори, споделят, че има рецесия и е тежко - кое от двете е правилно? ", попита още Борисов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР