Да имаш дрон е хубаво, но да прекрачваш границата на

...
Да имаш дрон е хубаво, но да прекрачваш границата на
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ: Престъпление е и да снимаш някого без неговото съгласие

Да имаш дрон е хубаво, само че да прекрачваш границата на персоналното пространство е закононарушение. Този коментар направи депутатът от ГЕРБ Александър Ненков по отношение на обвиняванията на премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г към президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на за следенето с дрон.

Самият Радев през днешния ден призна, че има дрон, само че казаното от министър-председателя е опит да се търси скандал. Президентът не скри усмивката си на въпросите на публицистите за дрона.
Борисов: Целта на Божков е да ме смачка с компромати, Радев ме следи с дрон

Вълна от отвращение имаше в средите на ГЕРБ поради изтеклите фрагменти на Борисов в спалнята му и за опитите за шпионаж. Хората от управлявата партия са безапелационни, че има целенасочена офанзива. Ето какво още сподели по тематиката депутатът Ненков:

"Престъпление е и да снимаш или записваш някого без неговото единодушие, без значение дали е министър председател, президент или елементарен човек. Да, истината би трябвало да става ясно, само че някак оставам с усещане, че никой не слага въпросът за това какъв брой огромно закононарушение е незачитането на персоналното пространство ".

И акцентира:

"Този въпрос е не по-малко значим, тъй като всеки човек има право на малко персонална независимост. Това е едно от най-великите постижения на демокрацията и това право би трябвало да се брани. Вярвам, че обществото ни би трябвало да бъде нетърпимо към такива произволи, без значение каква е задачата и без значение дали харесваш или не индивидът, обект на такава офанзива "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР