Да имаш бебе трябва да е най-щастливият момент в живота

...
Да имаш бебе трябва да е най-щастливият момент в живота
Коментари Харесай

Съпругът ми изневери, докато бях бременна с нашето момиче с увреждания – взех го обратно и не ми пука дали хората ме съдят

Да имаш бебе би трябвало да е най-щастливият миг в живота на една жена, цялостен с вяра и неспокойствие за бъдещето.

Но на 34-годишната Кристин Яп беше нанесен двоен, унищожителен удар единствено пет месеца след раждането - нещо, което множеството дами, изключително тези в гърчове от хормони и безсънни нощи, биха се борили даже да схванат.

Не единствено, че тя понасяше сърдечната тъга, когато разбра, че детето й има спина бифида, само че и мъж, който тя смяташе за любящ и подкрепящ брачен партньор, имаше цялостна спекулация.

И до момента в който измамата алармира за края на доста бракове, майката Кристин, която е на цялостен работен ден, елементарни на Мъри, 40, контрольор на количествата, тъй като тя отхвърля да зареже 20-годишната им връзка.

Тя споделя: „ Не всеки ще разбере, само че имаме прекалено много история дружно, с цел да я изхвърлим, без да се опитаме да изясним нещата.

„ Не ме разбирайте неправилно – изплаках толкоз доста сълзи и това постоянно е в мозъка ми, само че имам повече аргументи да остана, в сравнение с да си отида. “

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР