Да, имаме сигнали за случаи, при които пациенти не отиват

...
Да, имаме сигнали за случаи, при които пациенти не отиват
Коментари Харесай

БЛС прави анкета за да види в кои болници каква хигиена се пази заради коронавируса

Да, имаме сигнали за случаи, при които пациенти не отиват на доктор при съществени болести – поради новия ковид. Това призна ръководителят на Българския лекарски съюз (БЛС) доктор Иван Маджаров пред Нова телевизия.
Маджаров сподели пред Нова телевизия, че БЛС почва анкета измежду лечебните заведения къде какви хигиенични ограничения се съблюдават, с цел да можел Съюзът да каже къде е най-безопасно да се върви да се лекуваш. Ще бъдат питани медици. Но лекарят настоя, че не трябва хора със болести да не посещават доктор, тъй като може да се заразиш с COVID-19. Така или другояче българското общество страда от заболявания, тъй като застарява – в този момент няма да се разболеем повече, само че ще има закъсняло лекуване, счита той.
Според него, корановирусът може да се управлява със строга персонална хигиена – миене на ръце, и носене на маски, само че пък доста неща за самия вирус не са известни.
Относно броя на инфектираните медици, Маджаров беше безапелационен – доста е мъчно 12 часа да се предпазиш, единствено на филм е елементарно.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 11 май "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР