Да има обръщалка е нещо нормално за футбола - иначе

...
Да има обръщалка е нещо нормално за футбола - иначе
Коментари Харесай

Венци Стефанов смята, че ако няма обръщалки, няма да има кой да ходи на мач

Да има " обръщалка " е нещо обикновено за футбола - другояче за какво да вървят на мач хората? Тази теза изрече пред bTV президентът на " Славия " Венцислав Стефанов.
Футболният активист се оплака, че обществото " се изродило " и даде за образец за тезата си по какъв начин слушал някакви младежи, до момента в който отивал на мач, да си приказват за коефициенти. Те не отиват да гледат по какъв начин някой ще се показа, а мислят единствено за коефициенти, изясни Венци Стефанов.
Стефанов шокира с думите, че за 25 години единствено един път арбитър пристигнал при него " да си желае ", като отхвърли, че той е проявявал самодейност по въпроса в други случаи. Едно " 70-80% от ръководителите във футбола " обаче правели по този начин.
Същевременно президентът на " Славия " похвали Бойко Борисов, тъй като събра на среща контролиращите най-големите клубове в България. По думите на Стефанов, след срещата най-горещите почитатели на ЦСКА, на " Левски " се укротили - другояче можело да се стигне " до смъртни случаи ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР