Да им кажа на Канал1 и специално на интервюирания от

...
Да им кажа на Канал1 и специално на интервюирания от
Коментари Харесай

Замесеният в корупция съдия Андон Миталов е подписал акциите срещу президентството и Илия Златанов

Да им кажа на Канал1 и особено на интервюирания от Георги Любенов водач на АБВ Румен Петков, какъв брой " никакъв " и " нищо незначещ " е съдията Андон Миталов, посочен от Американското посолство като забъркан в сериозна корупция. Това написа арбитър Грета Ганева в профила си във Фейсбук.

Помните ли акцията по претършуване и изземване в дома на Илия Златанов неотложно след издание на описа му за това, че златото, представляващо материално доказателство, е изнесено след операция на документи в Спецпрокуратурата и натоварено в багажника на бронирания мерцедес на Любена Петрова? А помните ли записите от камерите в дома на Илия Златанов, които бяха публикувани към час преди да влязат " органите " с фрагменти и тон, отразяващи служители на реда, които са вътре и търсят камери? А помните ли, че на идващия ден прокуратурата популяризира на уеб страницата си, че при акцията в дома на Златанов били открити монети от златото, при което породиха основателни подозрения, че е подхвърлено?

Е, дейностите по претършуване и изземване бяха осъществени въз основа на правосъден акт от 07.07.

Да ви кажа ли кой е съдията, подписал правосъдния акт на джуджетата?

Андон Миталов, познахте!

Нека ви кажа и още нещо!

Такива актове за дейности по претършуване и изземване се издават от дежурен арбитър, заради което нормална процедура е като желае прокуратурата да попадне при съответен арбитър, да следи по кое време е дежурен.

Та, в същия този ден 07.07., се е оказало, че е публикуван и още един различен правосъден акт- този за претършуване и изземване в Президентството. Точно по този начин, мощното влизане на прокуратурата в Президентството е осъществено въз основа на правосъден акт от 07.07., което значи е подписан от кой тъкмо арбитър?

Все си мисля, че шайката напряко си сподели на американците да си гледат работата, но хайде Канал 1 и Румен Петков от АБВ да не ни споделят същото, в случай че обичат!



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР