Да хвърлим поглед към доста дебелите портфейли на някои от

...
Да хвърлим поглед към доста дебелите портфейли на някои от
Коментари Харесай

Футболистът, който сложи Меси и Роналдо в малкия си джоб по богатство

Да хвърлим взор към много дебелите портфейли на някои от най-обичаните футболисти в света! Кристиано Роналдо държи в банковите си сметки 250 млн. паунда. Лионел Меси го следва с 230 млн. паунда. След тях са Златан Ибрахимович (110 млн. паунда), Уейн Рууни (93 млн. паунда) и Еден Азар (77 млн. паунда).

Само че тези суми наподобяват като джобни пари за най-богатия футболист в света! Да, вярно прочетохте! Има състезател, който превъзхожда всички тези звезди и то с много.

Той не е някой нов суперталант. На 19 е, сега се пробва да пробие в първия отбор на " Лестър " и играе за запасите на " лисиците ". Името му е Фаик Болкиа, а всички тези пари идват от... Бруней . И по-точно от неговия чичо - султан Хасанал Болкиа, чието общо положение се прави оценка на 15 милиарда паунда.

Бащата на Фаик е брат на владетеля на Бруней, който сполучливо търгува с нефт в последните години. Младежът обаче не се отхвърля от фантазиите си.

Той е роден в Лос Анджелис на 9 мей 1998 година Учи в колежа " Брадфилд " в Англия и постоянно е харесвал футбола.

" Ритам още от най-ранна възраст, откогато се помня. Винаги съм се забавлявал с топка в краката си. Родителите ми непрекъснато ме поддържат и ми оказват помощ да преследвам фантазията си да стана футболист. Още от дребен ме възпитаваха да бъда мощен психически и физически. Те са моите образци за подражателство ", признава той.

Фаик в действителност работи интензивно и това му се отплаща. Първо минава през футболната академия на " Нюбъри " . От 2009 до 2013 година е част от " Саутхемптън " , а от " Арсенал " и " Челси " също търсят метод да го привлекат.

През март 2016 година той подписва 3-годишен контракт с " Лестър " , като се надява скоро да има късмет да облече фланелката на първия тим на " лисиците ".

Тъй като има и американско поданство, Фаик е играл за младежките обединения на Съединени американски щати. Той предстоящо избира да облече фланелката на Бруней при мъжете. Вече има на сметката си 9 мача и 1 гол , а в последната среща носи капитанската лента.

Колко в действителност е богат футболистът?

Точна сума не се загатва, само че профилите му в обществените мрежи са безапелационни. Домашните любимци на Фаик са... тигри и леопард, с които си партнира в тренировките.

Take me back to the island #bru

A post shared by Faiq Jefri Bolkiah (@fjbolkiah) on Jun 25, 2015 at 3:41am PDT

Животът по футболните лагери очевидно е направил 19-годишния принц по-скромен. Баща му обаче харчи със размах . Освен правоприемник на трона и локален плейбой в предишното, Джефри е притежател на капиталова компания и един от най-ексцентричните хора в Бруней.

За месец той се хвали, че е похарчил 35 млн. паунда за коли, часовници и писалки от бяло злато , както и 1 млн. паунда за поддръжка на караоке системата за своите празненства.

В автопарка на фамилията има 2300 автомобила , сред които неповторими модели на " Ролс Ройс ", " Ферари " и " Бентли ".

#tb

A post shared by Faiq Jefri Bolkiah (@fjbolkiah) on Aug 18, 2015 at 8:20am PDT

Таткото на Фаик влиза в историята на Бруней с 50-ия си рожден ден. Специален посетител на тържеството е Майкъл Джексън, който получава хонорар от 12,5 млн. паунда . За неговото показване пък е издигнат цялостен е дин нов стадион.

Dad with Michael Jackson

A post shared by Faiq Jefri Bolkiah (@fjbolkiah) on Sep 13, 2014 at 1:00pm PDT

Някой ден на него сигурно ще играе младежът, който играе футбол за всичко друго, само че не и за пари.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР