Да го кажем направо: Петков е абсолютно неподготвен, не разбира

...
Да го кажем направо: Петков е абсолютно неподготвен, не разбира
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Петков е отчайващо повърхностен, готов е да извърши национално предателство

Да го кажем напряко: Петков е безусловно неопитен, не схваща тематиката, отчайващо лекомислен е и е подготвен да извърши национално изменничество. Това сподели евродепутатът Андрей Ковачев във връзка последните изказвания на премиера Кирил Петков за връзките сред България и районен съд Македония, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Вчера Петков сподели следното: Искам да кажа безусловно ясно обръщение за всички българи и хора от Северна Македония - работим с Ковачевски по доста съгласуван метод. Много фокусирани периоди. Поставихме си няколко поетапни цели, които би трябвало да бъдат реализирани. РСМ има място в европейското семейство, колкото се може по-бързо. Нашето държавно управление е ангажирано да реализира този резултат, колкото се може по-експедитивно. Има няколко поетапни цели, които би трябвало да почистим, в това число отбраната правата на малцинствата

" За каква бързина от българска страна приказва Петков? За какви малцинства приказва този човек? Какви меморандуми ще подписва? Какъв прогрес има историческата комисия? Външно министерство взе участие ли в договарянията или е изолирано? Кой изобщо " договаря "?, попита Ковачев и акцентира: Само празни приказки, само че този човек може да направи голяма вреда на нашето Отечество за доста дълго време! Категорично не би трябвало да позволим това изменничество!

Според евродепутата " в Скопие са станали извънредно нагли, тъй като Петков ги е уверил, че той ще ги пусне "! " Да го кажем напряко: Петков е безусловно неопитен, не схваща тематиката, отчайващо лекомислен е и е подготвен да извърши национално изменничество ", сподели още Ковачев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР