Да гледаме в очите на хората, защото очите не лъжат.

...
Да гледаме в очите на хората, защото очите не лъжат.
Коментари Харесай

Монти: Италианският посланик искаше да му стана гадже преди 15 г.

Да гледаме в очите на хората, тъй като очите не лъжат. Заливани сме от думи, само че да обърнем малко повече внимание на очите на хората. Това е посланието на песента "Не слушай ", разкриха Петя Алекса и Монти в студиото на ФАКТИ.

"Ние като създатели сме модели на подражателство. Гледат те деца, желаят да бъдат като теб. Изпълнителите не трябват да имат граница, ограничаването би трябвало да идват от цензурата и от часовите пояси. Колкото по-провокативен, разсъблечен, вулгарен е един реализатор, толкоз по-късно да се излъчва. Не може ария, в която някаква 15-годишна се гъзурчи, да се излъчва в 10 сутринта. Това е несериозно ", разяснява Монти.

"Групата (Ice Cream) завърши, не по избор на някои от членовете, сред нас тримата бяха разрушени всички мостове - не от мен, от всички останали. Затова ги приканих да излезем пред хората, да разбираем какво става и те до ден сегашен се крият като мишлета и не желаят на никое място да застанем дружно и да кажем каква е истината ", разкри рапърът във връзка разтурилата се група.

Той направи огромно разобличаване, като показа, че преди 15 години е получил предложение от тогавашния италиански дипломат да живее с него и да му стана гадже.

"Що се вършат всички, че това го няма, има го. Всички приказват за Харви Уайнстийн, тук никой не приказва за никого ", съобщи Монти.

За това по какъв начин гледат на музиката, за какво Петя затвори безусловно устата на Монти, когато той загатна, че е получавала неприлични оферти от български режисьор, за какво тя се е върнала от Холивуд, където е била определена за основна роля в сериал, вижте във видеото:

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР