Да финализира развода си с Брад Пит до края на

...
Да финализира развода си с Брад Пит до края на
Коментари Харесай

Анджелина Джоли търси пари от Брад Пит

Да завърши развода си с Брад Пит до края на годината – за това упорства актрисата Анджелина Джоли. Холивудската хубавица е подала молба с настояването Върховният съд на Лос Анджелис да принуди Пит да заплати задоволително средства за издръжката на наследниците им.

Екранната Лара Крофт твърди, че 54-годишният артист не е отделял задоволително пари за разноските по децата, или ги е изплащал нередовно. Двамата са имали неофициална сделка за тази прехрана след раздялата си. В отговор на това, представител на Пит съобщи пред телевизия Ен Би Си, че холивудският ас е изпълнявал праволинейно поетите от него отговорности.

През юни съдът в Лос Анджелис сложи изискване Джоли да обезпечи на някогашния си повече време с децата им, да му даде телефонния им номер, с цел да може той да е в по-чест контакт с тях, като тя няма право да следи диалозите им, написа Монитор.

По време на делото се прегледа и пътуването на Анджелина до Англия, където тя постави рогата на Злодеида в Господарка на злото 2. В Лондон отиде и Пит, с правото от 27 юни до 1 юли да може да вижда малчуганите за 10 часа дневно, а от 8 до 14 юли за четири часа дневно.

Друго изискване на съда показва, че звездата от Туристът има право да се обажда единствено един път дневно, когато децата са с артиста. По време на срещите обаче на мястото би трябвало да участва психолог.

Съдът е установил, че неналичието на честа връзка с бащата ще бъде нездравословна за наследниците на Браджелина.

В случай, че Джоли не съблюдава новите условия, рискува да загуби в началото избраното цялостно настойничество над децата.

Припомняме, че екранните Мисис и Мистър Смит се разделиха през 2016 година Те възпитават общо шест чеда. Три от тях са осиновени - Мадокс от Камбоджа, Захара е родом от Етиопия и Пакс, който е от Виетнам. Шайло е първородната им щерка, която обича да се държи като момче и държи да я назовават Джон. През 2008 година се родиха и близначките им Нокс Леон и Вивиан Маршлин.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР