Да, доста е приятно да седим у дома и да

...
Да, доста е приятно да седим у дома и да
Коментари Харесай

Apple ни припомня, че има по-добра версия на нас самите

Да, много е прелестно да седим вкъщи и да релаксираме. Но има една по-добра версия от нас самите, която може да реализираме и да се почувстваме доста по-щастливи, в случай че поставим изпитание.

Това припомня Apple в новата си реклама в Щатите на смарт часовника Apple Watch, предавана онлайн. 

Краткото видео демонстрира голям брой двойници на един и същи мъж, които стартират да се надвишават един различен, тичайки, плувайки... 

60-секундната реклама, озаглавена “Better You ”, акцентира другите благоприятни условия на часовника на Apple, в това число неговата усъвършенствана водоустойчивост, опцията му да приема позвънявания и други Apple Watch Series 4 е еволюирал в софтуерно отношение надалеч над предшественика си и включва усъвършенствани датчици за следене на сърдечния темп, вградени фини технологии -  " монитори " за електрокардиограма и сърдечна активност. 

Въпреки че показваното от часовника по време на тичане не е причина да се избегне визитата на кардиолога, от американската здравна работа потвърдиха, че устройството може да известява носещия го при сигнали за необикновен сърдечен темп. 

Ето и видеото. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР