Да дадеш 10 000 лв. за машина и в замяна

...
Да дадеш 10 000 лв. за машина и в замяна
Коментари Харесай

Измамени за скъпо оборудване още не могат да получат парите си

Да дадеш 10 000 лева за машина и в подмяна да не получиш нищо. За случая ви разказахме през лятото. Въпреки че шефът на компанията - Харалампи Аничкин даде обещание да върне парите, това към момента не се е случило. Оказа се, че в тази обстановка са се озовали хора от цялата страна.

Всички те са поръчвали разнообразни модели съоръжение и най-после не са получили нито машини, нито са получили назад парите си. Тези, които си разрешавали да се оплакват по малкия екран, щели да заплащат такса-участие. Да си напомним съответния случай.

Поръчахме машината за обработка на камък през месец април. До през днешния ден няма никакво опрощение. Сключихме съглашение сумите да се изплатят на вноски. До септември трябваше да изплати още 3 хиляди, само че това не се случи. Останалите вноски бяха до октомври месец, само че резултат няма, изяснява пострадалият Росен Иванов. Той добавя, че в никакъв случай не е отказвал машината. Такава съгласно него няма, а Аничкин употребява парите за оборотни на компанията.

Росен Иванов споделя, че Аничкин не желае да беседва с него, а дава отговор единствено на известия. Казал и че ще стартира да начислява такси за присъединяване в малкия екран и даже ще ги фактурира. За всеки ефир и публикация в интернет той начислявал по 100 лева

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР