Да дадем смисъл на бъдещето! „Да изчистим България заедно“. Ако

...
Да дадем смисъл на бъдещето! „Да изчистим България заедно“. Ако
Коментари Харесай

SPA столицата ни се включва отново в кампанията “Да изчистим България заедно”

Да дадем смисъл на бъдещето! „ Да почистим България дружно “. Ако сме положителни с хората и природата, ни чака по – положително бъдеще. Община Велинград кани всички да поддържат самодейността „ Да почистим България дружно “, като се включат интензивно в почистването на 14.09.2019 година и дадат добър образец.

Главната роля на самодейността е поверена на жителите, които с дейностите и метода си на мислене, се трансформират в доброволци за един ден, в неизменими посланици на идеята да създадем България чиста. Всички държавни/ общински администрация, бизнес структури, браншови организации, Неправителствени организации, училищен клубове, учебни настоятелства и други, които имат предпочитание да провеждат своите членове, чиновници, поддръжници да се включат в националната акция „ Да почистим България дружно “ са добре пристигнали в Деня на огромното разчистване на 14 септември.

При предпочитание за присъединяване до 13.09.2019 година, в постройката на Общинска администрация – Велинград, стая № 40, ще се раздават чували и ръкавици (като всички спомагателни материали – метли, лопати, косачки, резачки и други би трябвало да подсигурим сами).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР