Да, да, чели сте хиляди такива материали, но пробвали ли

...
Да, да, чели сте хиляди такива материали, но пробвали ли
Коментари Харесай

Само за мъже: 8 съвета как да издържите по-дълго в секса

Да, да, чели сте хиляди такива материали, само че пробвали ли сте да видите кое в действителност работи? На вниманието ви слагаме изпитани препоръки, които имат успеваемост. Опитайте, не губите нищо!

1. Методът „ стоп-старт “
Технически той съставлява няколко тласъка, по-късно прекъсване, още веднъж няколко тласъка, след това отново прекъсване. Този способ е подобаващ за задържане малко преди да свършите, само че не и по време на целия акт, тъй като по този начин ще ви попречи да намерите с партньорката си ритъма и по този начин да убиете нейния оргазъм.

2. Методът на разсейването
Когато усетите, че краят е близо, мислете за някакви отблъскващи неща. Има евентуална заплаха тотално да ви „ спадне “, по тази причина не задълбавайте съществено в имиджите в главата си.

3. Избягвайте предиграта
Когато упованието продължи доста дълго и стоите „ надървен “ повече време, е обикновено финалът да пристигна бързо. Може да пропуснете любовната предигра (това надали ще се хареса на партньорката ви) и да минете към същината, само че не го превръщайте в табиет. Половинката ви има потребност от повече милувки.

4. По-бавен секс
По-бавното движение ще ви помогне по-бавно да стигнете до еякулацията, защото половото напрежение ще се построи по-бавно.

5. Методът на стискането
Доста мъже го практикуват в действителност, когато желаят да спрат свършването си. Точно преди да се изпразнят, си изваждат члена и го стискат в ръка, с цел да спрат процеса. И въпреки всичко има опция това да убие либидото и на двама ви, от време на време боли и не е 100 % надеждно.

6. Виагра и други лекарства
Едно от най-често употребяваните средства за отнасяне на преждевременна еякулация са лекарства като Виагра. Ефект има, само че това е единствено краткотрайно решение на по-сериозен проблем и би трябвало да се консултирате със експерт преди използването на сходни лекарства. Прибегнете към това като последна мярка, а не като първи избор.

7. Психическа подготовка
Ще се изненадате какъв брой реакции на тялото можете да контролирате ментално. Упражнявайте надзор над еякулацията си и с времето ще удължите времето на ерекция.

8. Тренирайте с мастурбация
Психическата подготовка ще бъде още по-успешна, в случай че я съчетаете с физическа. Тренирайте посредством самозадоволяване какъв брой оптимално може да издържите преди да свършите. Мастурбирането ще ви помогне и да опознаете тялото си, да разберете какво ви възбужда най-вече, с цел да го избягвате по време на секс, в случай че не желаете да свършите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР