Да благодарим на Ердоган и на турския посланик, че успяхме

...
Да благодарим на Ердоган и на турския посланик, че успяхме
Коментари Харесай

Борисов настоя тираджиите да си чистят тоновете боклук

Да благодарим на Ердоган и на турския дипломат, че успяхме да пуснем тировете да вървят. Тази артерия на Европейски Съюз би трябвало да работи. Това сподели министър председателят Бойко Борисов, който е на граничния пункт "Капитан Андреево ", където ревизира прекосяването на тировете.

"Видяхте тонове отпадък, ще би трябвало да помолите тираджиите, няма да им чистим. Благодаря и на тези, които почистиха. Има ясни указания към тираджиите къде да си оставят боклуците, след тях и дезинфекзираме ", съобщи министър председателят Бойко Борисов.

Премиерът акцентира, зеленият кулоар за камионите би трябвало да стои отворен. За предвижването на хората с заявления в градовете, Борисов съобщи, че всички са дисциплинирани, с изключение на публицистите, които се струпват. Проблемът, съгласно него, са топлите уикенди.

"Ние не играем на гоненица с ограниченията за вируса, хората са дисциплинирани към този момент. Този, който "надхитри " може да почине и ли да болести хора, това не е игра. Искаме това, което създаде страната да го изкараме, всички връзки съм впрегнал в тази посока ", изясни Борисов..

"Мислим и за европейските, само че да помислим първо за българските ", безапелационен бе министър председателят.

Турският представител изясни, че всеки ден границата минават стотици камиони.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР