Да бъдеш сам е променливо чувство. Понякога ти харесва друг

...
Да бъдеш сам е променливо чувство. Понякога ти харесва друг
Коментари Харесай

10 неща, които ви пречат да имате връзка

Да бъдеш самичък е изменчиво възприятие. Понякога ти харесва различен път предпочиташ да не си самичък, знам от опит, тъй като по този начин прекарах по-голямата част от моя личен живот.

Не постоянно е 50 на 50, само че вашето време е много раздрано сред това, че сте удовлетворени от вашата автономия и това да сте подготвени да намерите някой.

Какъвто и да е казусът, има време - без значение кои сте и какъв брой сте щастливи, когато не мразиш концепцията да бъдеш самичък.

Очевидно е, че в случай че не се появи гадже сега, в който го желаете, частично заради неналичието на качествени варианти, не мога да ви оказа помощ с това.

Но мога да ви оказа помощ с това по какъв начин да измененията нещата към себе си. Когато бях сама, имаше някои неща, които правех, без значение дали умишлено или подсъзнателно, заради които бях сама.

Ето лист с грешките ми, с цел да не ги повтаряте:

Издигате някогашния си на фундамент

Гарантирам ти, че не е бил толкоз страховит. Без значение какъв брой страховит си го построила в съзнанието си, давам обещание, ти,че просто не е бил толкоз съвършен.

След края на връзката е елементарно да я идеализирате и да държите някогашния си на фундамент, на който той не е принадлежал. Но всичко, което правиш с това, е да не даваш на някого нов късмет.

Приемете обстоятелството, че има причина, заради която нещата сред вас са свършили.

Нищо няма да се случи с вас, в случай че всеки човек, който срещнете, се мери с тази фантастична версия на вашия някогашен, която сте основали в съзнанието си.

Да поддържате връзка с някогашния си

Родителите ми станаха извънредно близки другари, откакто се разведоха и до неотдавна мислех, че това е обикновено.

Тогава влязох в сериозна връзка и осъзнах, че близки другари с някогашния е просто необичайно.

Разбира се, девойки, вие може да сте другарски настроени, само че близки другари, които се разхождат от самото начало дружно и приказват всеки ден?

Това не е единствено необичайно, само че е сигурен метод да отблъснете някой, който мисли да се среща с вас.

Да го играете прекомерно хладна

Това беше още една грешките ми.

Обичах да играя на хладно, толкоз хладно, че безусловно физически избягах от едно момче, което ми харесваше, тъй като осъзнах, че го одобрявам.

Страхът ми от отменяне беше толкоз огромен, че правех всичко, с цел да се уверя, че някой, към който имах усеща, няма да има визия, че го одобрявам. Смешното е, че въпреки всичко се озовах отхвърлена. Единствената разлика беше, че момчетата, които ме отхвърляха, нямаха визия, че го вършат.

Не правете като мен. Кажете на индивида, който харесвате, че го харесвате. Обещавам, че това няма да ви убие.

Не отписвайте някого, единствено тъй като не покрива всичките ви стандарти

Току-що срещнахте един човек, с който сте прекарали последните три часа, говорейки в бара, в неконтролируем смях и може би даже рев от време на време. Вие сте по-жизнерадостна с него, в сравнение с сте в миналото с някого.

Но... той е невисок! Ах, той е невисок, а вие не се срещате с ниски момчета!

Не отписвайте някой, който е добър, единствено тъй като не дава отговор на някакъв случаен стандарт, който сте си сложили в предишното. Никога няма да срещнете някой, който покрива всичките ви условия. Само се концентрирайте върху това да намерите някой, който ви кара да се усмихвате.

Заблуждавате се, че всяка рецесия е край

Само тъй като сте имали спор, противоречие или почивен ден (един от друг), не значи, че всичко е свършило.

Да отпишеш някого от първата минута, когато нещата се объркат е неточност, тъй като познайте? Нещата ще се объркат в връзките ви, без значение с кого сте. И двамата сте индивиди и хората объркват нещата непрестанно.

Ако приключвате нещата с всеки човек, с който се срещате незабавно щом нещо се обърка, ще останете сами до края на живота си.

Плюс това, едно от най-хубавите неща на това, да си влюбена е, че можеш да объркаш всичко и да знаеш, че можеш да го поправиш и отново да бъдеш обичана от другия човек. Запомнете това.

Постоянно се оплаквате какъв брой сте самотна

Дори в случай че се оплаквате от това единствено на приятелките си, майка си или на самата себе си през нощта, до момента в който заспите, инвестирате силата си в това. А такава негативна сила има метод да се срасне с вас. Тя става част от вас.

Така че, когато отидете на среща, всички тези негативни, несигурни мисли проникват през кожата ви и е явно, че сте нещастни.

Така че, вместо да се оплаквате, обърнете сюжета. Отделете известно време, с цел да сте удовлетворени от себе си, и по-късно можете да бъдете отворени за среща с нови хора.

Оставяте на вашите най-хубави другари деликатно да изготвят всеки текст, който му изпращате, преди да бъде изпратен

Аз съм кралицата, която отхвърля да взема решение, преди да се съветва с минимум 37 съветника едни от най-близките ми другари.

Почти всеки значим текст, който изпращах на всяко мое момче, с което излизах - досега,- беше деликатно прочетено от минимум трима обособени другари и преминаваше през минимум 10 кръга проверки, преди да съумея най-сетне да натисна бутона „ изпрати ” съвършения план.

Грешка при настройването на плейъра: Невалиден адрес

След известно време спирате да вярвате в себе си и това, което трябваше да кажа, в никакъв случай не изглеждаше толкоз положително, колкото това, което моите другари правеха от мое име.

Това е проблем, тъй като в случай че в миналото желаете нещо същинско с някого, би трябвало да се надявате, че те харесват всичко у вас - странни текстове и всичко останало.

Отказвате да отидете трезва на срещата

Първите срещи могат да бъдат неуместни и искрено ужасяващи, тъй че да, да изпиете шот (или пет), постоянно звучи примамливо. НО това скапва ЦЕЛИЯ опит от срещите.

Това възприятие, което изпитваш, че искаш да повърнеш преди първата среща, е обикновено, само че давам обещание, щом си на срещата, това ще изчезне.

Разбира се, срещата може да не се окаже шлагер. Или да се окаже е шлагер и да се харесате един различен или в случай че не е, имаш занимателна история, да разкажеш на приятелите си.

Всичко, което правиш, когато се появиш пийнал, потвърждава, че няма да те вземат насериозно.

Да сбъркате страха с неприятно предусещане

Има сгънат корем от неприятно предусещане, а има и боязън. Двете не са едно и също.

Чувството в стомаха би трябвало да се следва и страхът би трябвало да бъде овладян. Като уединен човек, мисълта да се влюбвате или да влизате в същински зрели връзки може (и ще) да бъде по-страшна за вас, в сравнение с за множеството хора.

Не бъркайте този боязън с чувството, че нещата няма да се развият. Вие в никакъв случай няма да знаете отговора на това, в случай че не пробвате и не се опитате да се ангажирате.

Да решите, че връзката няма да проработи през цялото време

По принцип това, което съм написала тук, е лист с всички мои въпроси, свързани с връзките като уединен човек. И не всички от тях евентуално са най-гениалните.

Но защото в предишното нищо не ми се е случвало, допуснах, че и в бъдеще няма да се оправя с нищо.

Но всички защитни ограничения доведоха до това, че избягах от тонове евентуално прелестни връзки.

Когато срещнах настоящия си другар, взех решение да направя нещо друго. Оставих се да се надявам, че ще проработи.

И знаете ли какво? Получи се.

Така че оставете се да се надявате, че нещо положително ще се случи с вас и че няма да останете самотна вечно. Щом това се случи с мен, аз имам вяра, че ще работи и за вас.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР