Да бъдеш родител значи нещо различно за различните хора. За

...
Да бъдеш родител значи нещо различно за различните хора. За
Коментари Харесай

Писмото на тази майка, чийто син е на 5 и обича да носи рокли, ще просълзи и най-коравите от вас

" Да бъдеш родител значи нещо друго за другите хора. За мен значи да поставиш някого другиго пред себе си. Значи да обичаш някого повече от всичко друго в целия свят. Значи да отгледаш дете по този начин, че да се трансформира в най-хубавото, на което е способно. Да окуражаваш. Да уважаваш. Да вдъхновяваш един нов член на обществото ни ".

С тези думи стартира писмото на една майка, която споделя за своя друг, само че неповторим наследник - момченце на 5 годинки, което обича да носи рокли.






Източник: kellsnaturalphotography.com

По думите ѝ той се е родил през 2012 година

" Да станеш родител те трансформира. Понякога за положително, различен път - може би за неприятно. Когато посрещнах на бял свят сина си, това изкара от мен най-хубавото. Исках синът ми да израстне с ясното схващане, че неговият глас е значим. Че може да порасне и да бъде какъвто си пожелае. Че, растейки, ще обича себе си ", изяснява тя и добавя:

" Синът ми обича да се прави на Супергерой. Фен е на Железният човек, обича криеницата, да си играе с колички и късата си прическа. Синът ми е момче. И със брачна половинка ми сме го научили каква е разликата сред момиченцата и момченцата - че момиченцата имат вагина, а момченцата пениси. (...)

Но в никакъв случай не сме му поставяли нещата по този начин: " Това е единствено за момчета, а това е единствено за девойки ".

И за какво да го вършим? Каква е в действителност разликата? Може би някои от вас няма да се съгласят с мен. Ще го уважа. Но уважете и вие това, че 5-годишното ми момченце е същински щастливо. И в края на деня това е единственото нещо, което в действителност има значение. И с татко му го обичаме ".

Източник: Vesti.bg.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР