Да бъдеш най-откачен не значи че си луд. Напротив ти

...
Да бъдеш най-откачен не значи че си луд. Напротив ти
Коментари Харесай

3-те най-откачени зодии

Да бъдеш най-откачен не значи че си вманиачен. Напротив ти си неповторим. Често да си откачен значи да не се интересуваш от мнението на хората, да следваш личния си път и без боязън да отстояваш това, в което вярваш. Има извънредно странни хора. Зодията играе огромно значение за това.
Месецът, в който си роден, дефинира доста тъкмо степента ти на откаченост и не признаването на общоприетите правила.

Скорпион
Представителите на зодия Скорпион са странни хора. Определено не са подобаващи сътрудници за всеки. Идеалният сътрудник за тях е човек със стоманени нерви, който мъчно може да бъде учуден. Не мислете, че познавайки го добре няма да ви изненада с нещо. Тези пък, които се срещат те първа с тях остават озадачени от дейностите им. Те са ужасно непредвидими и със чудноват за схващане темперамент. Изглеждат постоянно съществени каквито и случки да приказват и обичат да основават спорове за тяхно многообразие.
3-те най-неопитни ЗОДИИ в секса
Близнаци
Близнаците са огромни непукисти. Те живеят с две лица и съвсем в никакъв случай не можеш да ги схванеш. Ако има някой, който да трансформира лудостта в нещо изцяло обикновено, то това е представител на зодия Близнаци. Те са доста нетърпеливи и на моменти им се желае да претупат нещата. Могат да ви побъркат с приказки, тъй като са ужасно разговорливи. Близнаците са хора, които желаят всичко да се случи на мига. В противоположен случай са подготвени да избухнат и да трансфорат всичко в пепел.
ВИЖТЕ ТУК КОЯ Е НАЙ-ОТКАЧЕНАТА ЗОДИЯ
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР