Да бъдеш изневерен е сърцераздирателно, но да знаеш, че човекът,

...
Да бъдеш изневерен е сърцераздирателно, но да знаеш, че човекът,
Коментари Харесай

Съпругът „мръсник“ хванат на местопрестъплението в „отвратителна“ афера с приятелката на сина

Да бъдеш изневерен е сърцераздирателно, само че да знаеш, че индивидът, на който сътрудникът ти е изневерил, е още по-лошо.

Една жена остана унищожена, когато разбра, че брачният партньор й има връзка не просто със инцидентен чужд, само че и с приятелката на сина им в тийнейджърска възраст.

Съкрушената майка призна, че бракът й е станал „ ненапълно застоял “ през години, по доста аргументи, само че когато тя " по нехайство " видя телефона на брачна половинка си, остана ужасена от това, което я гледаше. Приятелката на сина им и той си разменяха известия с оценка X и тя не можеше да повярва на очите си.

Те също споделяха „ подли, ужасни неща “, казано за нейна сметка – и брачният партньор й беше я нарекъл грубо „ дебела и остаряла “, а приятелката на сина им се засмя.

В „ Off My Chest “ на Reddit, опустошената майка, 41, изясни, че брачният партньор й е на 48 и че ще го назовава „ Пол “. Тя сподели, че са били „ женени от близо 20 години “ и имат две деца, които тя назова „ Ерик “, 18, и „ Мери “, 15.

Тя написа: „ Бракът ми с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР