Да бъде осигурено нормалното функциониране на всички засегнати институции от

...
Да бъде осигурено нормалното функциониране на всички засегнати институции от
Коментари Харесай

Централна улица става пешеходна

Да бъде обезпечено естественото действие на всички наранени институции от трансформирането на ул.„ Съборна “ в пешеходна. Също по този начин да бъде разрешен престоят на коли за товаро-разтоварителни действия, одобриха общинските съветници от транспортната комисия към Столичния общински съвет, откакто се оказа, че на предходното съвещание организацията за придвижване не е съгласувана с Националния археологически институт с музей при Българска академия на науките.

Заместник-кметът по превоза в Столичната община Кристиан Кръстев, който също е вносител на отчета за „ Съборна “, акцентира, че достъп на профилирани коли като коли за спешна помощ и пожарни, ще бъде обезпечен, съобщи БНР. Ще бъде разрешено живеещите в региона да имат право да паркират там, въпреки и местата да са мощно лимитирани.

Към предлагането за превръщането на „ Съборна “ в пешеходна зона, в сектора от пл. „ Св.Неделя “ до началото на Градската градина или до ул.„ Княз Александър I”, са постъпили и възражения на жители по отношение на ограничението на паркоместата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР