Да бъде ли закрит за борба с коронавируса е било

...
Да бъде ли закрит за борба с коронавируса е било
Коментари Харесай

Ще бъде ли разпуснат Националният оперативен щаб?

Да бъде ли закрит за битка с ковид е било първото разискване на новото служебно държавно управление. Това оповестява, като съгласно информацията министър председателят Стефан Янев е събрал министрите си на работно заседание през днешния ден следобяд.
На него тематиката била дали има изгода от активността на водения от ген. Венцислав Мутафчийски щаб или да бъде закрит. Част от министрите са били на мнение, че е добре НОЩ да остане да работи, тъй като жителите имат доверие в експертите в него. Служебният здравен министър Стойчов Кацаров обаче желал щабът да бъде закрит, написа изданието.
 Доктор Стойчо Кацаров - длъжностен здравен министър, критик на НОЩ, изискал всички лечебни заведения да са частни Доктор Стойчо Кацаров - длъжностен здравен министър, критик на НОЩ, изискал всички лечебни заведения да са частни
Здравен министър в идващите 3 месеца по време на служебното държавно управление у нас ще бъде доктор Стойчо Кацаров. Той е избранникът на прези...
" Не е вземано решение в този дух ", разяснява пред " 24 часа " шефката на пресцентъра на служебното държавно управление Соня Момчилова. Първото публично съвещание на служебното държавно управление на Стефан Янев ще е от 13 часа в четвъртък, заяви още тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР