Да бъдат използвани нищо неразбиращи дечица в истерията за силово

...
Да бъдат използвани нищо неразбиращи дечица в истерията за силово
Коментари Харесай

Писател бесен: Патологичният лъжец Киро използва изнудва за машините неразбиращи дечица?!

Да бъдат употребявани нищо неразбиращи дечица в нервността за силово налагане на машинната тирания – това е извънредно подмолно и морално неоправдателно.

“Честни и свободни ” ли са тези избори, в които силово няколкостотин индивида постановат тирания на машините – и то машини “мадуровки и нищо друго! – на цялото общество?!
“Честни и честни ” ли са тези избори, в които един потвърден извършител на Конституцията и патогенен измамник изнудва цялата страна пред очите на целия свят?!

Самият господин Кирил Петков наподобява на изпаднало в лудост дете, което се тръшка на улицата, с цел да провокира страдание в минувачите и стеснение в родителите си – единствено с цел да стане на неговото, каквото и да значи това.
Такъв рекет не би трябвало да се позволява даже да желае нещо положително за себе си, а в тази ситуация той желае зло за всички – в това число и за себе си: тъй като умопомрачението не се лекува с власт, а се лекува с диета от власт.
И на другия протест докарайте на площада Грета Тунберг да гледа злобно с присвити очи и стиснати устни, а след това да се разплаче в свято изтощение поради неприятните възрастни, добиващи гориво за самолетите, в това число и за самолета, с който е пристигнала в България.

Ето това е еманацията на световната полуда.
Местните представители на световното безумство – каквито очевидно са Политическа партия и Демократична България – би трябвало да бъдат държани надалеч от механизмите на властта, с цел да не разрушат и да не съсипят страната изцяло!
Защото тяхната цел е опустошение на страната и превръщането й в брюкселски бантустан.

От Facebook профила на писателя Александър Урумов
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР