Да, аз ще гласувам за Истанбулската конвенция, защото тя защитава

...
Да, аз ще гласувам за Истанбулската конвенция, защото тя защитава
Коментари Харесай

Маноил Манев, ГЕРБ: Ще гласувам за Истанбулската конвенция, тя защитава права

Да, аз ще гласоподавам за Истанбулската спогодба, тъй като тя пази права, съобщи изрично депутатът от ГЕРБ Маноил Манев в "Офанзива с Любо Огнянов ".

"Нека да създадем по-различен прочит за всичко, което се изговори за конвенцията. Имам възприятието, че хората, които я разясняват, не са я чели, а са чели някакви написани опорни точки ", изясни той.

"Четох я и едно ще ви кажа: виждам в нея доста разнообразни неща от това, което слушам в медиите. Виждам в нея отбрана за млади девойки от България, принуждавани да носят забрадки. Виждам отбрана за хора, принуждавани да се женят на 12 години. Виждайки тези неща, виждам, че най-големият проблем с нея в България е, че огромната част от тези проблеми не са наши. В страните към нас има генерации мъже, които не са излизали от къщата си, тъй като ги заплашва кръвна отплата ", добави още Маноил Манев.

За заканите на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила, че ще прати в Народно събрание Сметната палата да проверява по какъв начин Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила раздава 100 млн. лева на служителите на реда без да е гласувано в бюджета, Маноил Манев сподели:

"Госпожа Корнелия Нинова нищо не може да праща съгласно законите на тази страна. И второ - какво да се занимавам с нея! Всички тези професионални групи, включително Министерство на вътрешните работи и Българска академия на науките, имаха належаща и мъчителна потребност от тези пари.

Полицаите в Министерство на вътрешните работи имат потребност от съществени промени в заплащенето. Не може да желаеме в Министерство на вътрешните работи да работят умни, способни хора, а този поминък да не е привлекален за тях. Ченге се става със поминък, а не със служене ".

"Ние сме твърдо за това да се усилват всички вероятни заплащания на български жители, когато това следва логиката на развиването на страната. За нас това е съществена цел и политика, въпросът е това да е държавнически, а не когато си в съпротива да хвърляш в пространството милиарди и милиони, тъй като не се постанова да ги осигуриш ", уточни той с пръст Българска социалистическа партия.

За готвения от социалистите избор на съмнение Маноил Манов сподели: "Внасянето на избор на съмнение на опозиционна партия е освен нейно право, само че и обвързване като опозиционна партия. Но когато внасяш избор и искаш да си сериозен политически състезател, би трябвало да имаш претекстове и благоприятни условия да ги кажеш. Те споделят доста неща, думите са доста забавни, само че когато с хората, с които 2-3 месеца си преговарял (ДПС), не се обединявате, това е доста необичайно. Иначе вотът ще го внесат, ще го гласуваме ", спокоен е депутатът от ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР