Да, аз съм известна, но и на мен ми се

...
Да, аз съм известна, но и на мен ми се
Коментари Харесай

Дами, Не Позволявайте Да Ви Превръщат В Жертви! Чуйте Разтърсващата И Вдъхновяваща История На Кали

Да, аз съм известна, само че и на мен ми се случи да бъда жертва на вербална експанзия. Която от време на време е по-ужасна и от физическата. Вярвам в държавната машина и съм сигурна, че новият закон за домашно принуждение над дамите ще се ползва с цялата си тежест против нарушителите “, показа още Кали.

Певицата бе безапелационна, че решението й да показа персоналните си проблеми, е най-много, с цел да помогне на други дами да проявят кураж и да потърсят помощ. Изпълнителката признава още, че мъжът й я е заплашвал и много време е пазела известията му в телефона си.

„ Накрая взех решение да ги изтрия, с цел да не претърпявам непрекъснато нашето минало “, споделя още Кали. Изпълнителката добавя, че е доста щастлива, че е предходна през това тестване и живее нов живот.

Кали споделя историята си, с цел да се пребори с домашното принуждение сн. Папараци

„ Намерих сили да му простя. Разочарована съм само, че след толкоз доста обич посред ни, не успяхме да се разберем сами за детето и да си решим проблемите сред нас. Наистина съм разочарована, че би трябвало да разчитаме на страната. Но най-малко съумях да му простя и да продължа напред. Надявам се и той да ми елементарни, за всичко, което съм му предизвикала “, приключи изявлението си Кали.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР