Да, аз още съм кмет на Благоевград. По закон управлявам

...
Да, аз още съм кмет на Благоевград. По закон управлявам
Коментари Харесай

Румен Томов разкри още ли е кмет на Благоевград

Да, аз още съм кмет на Благоевград. По закон ръководя общината. Това съобщи кметът на община Благоевград Румен Томов в утринния блок на БТВ.

Днес в Административния съд в Благоевград продължава делото по проблема с кмета на Благоевград. Румен Томов апелира решението на Общинската изборна комисия, с което тя предварително приключи пълномощията му. Върховният административен съд (ВАС) реши предварително да приключи пълномощията на кмета Румен Томов, тъй като не е заличил в период една от компаниите си и за избран интервал от време е бил по едно и също време кмет и търговец.

Административният съд в Благоевград не даде ход на делото по жалбата на Румен Томов

След това Общинската изборна комисия реши да не апелира определението на Административния съд в града, и по този начин отпада решението за премахване от поста на кмета.

"Аз разписвам документите, от юридическа позиция нямаме проблем, имаме от политическа ", сподели още той.

"Изпълнил съм всички правила. Процесът по прекачване на компания изисква доста администрация, в случай че има недобронамерен човек то се получават неточности ", добави Томов.

"Ако всичко е обикновено, не би трябвало да има нови кметски избори, тъй като това са едни 380 000 лв., които ще се изразходят, а и ще се подмени действителният избор на жителите на общината. Няма по какъв начин една система да сменя вота на жителите “, приключи Румен Томов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР