Д-р Йоши Кобаяши ще участва в събитието на Next Consult

...
Д-р Йоши Кобаяши ще участва в събитието на Next Consult
Коментари Харесай

Създателят на 20 Keys идва на Lean конференция в България

Д-р Йоши Кобаяши ще взе участие в събитието на Next Consult и PDI

Успешните потребителски истории ще са във фокуса на 27-та Международна 20 Keys конференция в София (снимка: CCO Public Domain)

Престижната организация PDI (Professional Development Institute), притежател на методологията за Lean промяна 20 keys (20 ключа), ще организира обичайна си годишна интернационална конференция в България, дружно  с основния си сътрудник Next Consult. 

Специален посетител на събитието ще бъде доктор Йоши Кобаяши – президент на PDI, водещ Lean съветник и притежател на методологията 20 Keys. Следвайки стъпките на починалия си татко, Ивао Кобаяши, създателят и основател на 20 Keys има забележителен принос за възстановяване на бизнес процесите в огромни компании от Япония, Съединени американски щати, Германия, Южна Африка и Мексико в разнообразни индустриални и индустриални области.

27-та Международна 20 Keys конференция дава обещание 4-дневно прекарване с сполучливите потребителски истории на водещи български и интернационалните компании, 5 часа наличие с 8 лектора от международна класа и визити на водещи Lean компании в България, оповестиха уредниците.

Събитието под наслов „ The Lean journey to Operational excellence ” ще се организира в интервала от 21-24 октомври, с публично разкриване на 22 октомври от 9:00ч. в София Хотел Балкан. Регистрациите към този момент са отворени, а до 31 август искащите да вземат участие в конференцията могат да се възползват от специфични цени за Early Bird билети.

Д-р Йоши Кобаяши ще бъде специфичен посетител на 27-та Международна 20 Keys конференция в София (източник: Next Consult)

„ Събитие от подобен мащаб, обвързвано с Lean, не се случва всеки ден в България. Затова каним всички представители на бизнеса, които са заинтригувани от тематиката за възстановяване на Операциите, да се включат ”, съобщи Орлин Дочев, ръководещ сътрудник на Next Consult.

Участниците в конференцията ще чуят онлайн международно приети Lean консултанти и ще могат да посетят някои от най-успешните индустриални Lean предприятия в България, измежду които фабриката за бутилиране на Coca-Cola HBC в Костинброд, заводът на Sensata Technologies в Пловдив, най-голямата в Европа и втората по величина в света база за ремонт на самолети на Lufthansa Technik Sofia и други За задачата е обезпечен превоз от уредниците.

„ Ще се радваме да можем да помогнем на повече български компании да подобрят процесите си с нашия опит и този на интернационалните специалисти, по този начин както вършим за всички наши клиенти ”, добави Орлин Дочев.

Lean конференцията ще се организира от 21-24 октомври в София Хотел Балкан

Ползите от 20 Keys трансформацията се мерят с 200% увеличение на продуктивността, 80% понижаване на дефектите, 50% понижаване на инвентара и 20% понижаване на разноските, сочат резултатите от изследване измежду 700 компании от 35 страни, внедрили 20 Keys.

Информация и билети за събитието са налични на уеб страницата на конференцията. Местата са лимитирани, прецизираха уредниците.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР