Д-р Явор Семерджиев, известен със своята безупречна професионалност и непогрешимо

...
Д-р Явор Семерджиев, известен със своята безупречна професионалност и непогрешимо
Коментари Харесай

Д-р Явор Семерджиев е назначен за Републикански Консултант по Урология за София-град

Д-р Явор Семерджиев, прочут със своята безупречна професионалност и непогрешимо възприятие за грижа към пациентите, е назначен за Републикански съветник по урология за София-град за 2024 година. Това решение е признато с помощта на неговите достижения в региона на урологията и стремежът му към професионално съвършенство.

С дълготраен опит в интернационалните медицински центрове и присъединяване в редица просветителни стратегии по целия свят, Семерджиев е име, което се свързва с доверие и почитание в здравната общественост. Неговата специализация във Франция, Португалия, Англия, Италия, Германия, Швеция и Съединени американски щати го прави един от водещите специалисти в региона на урологията освен в България, само че и на интернационално равнище.

Отдадеността на доктор Семерджиев към предварителната защита на бъбречни болести и даването на на практика насоки за възстановяване на здравето на пациентите отразява неговата решителност да откри и предложи решения, които действително да подобрят качеството на живот на хората. В публикация, оповестена на нашия уеб страница, той споделя, че уравновесеното хранене, избягването на несъразмерното изразходване на сол и включването на плодове и зеленчуци в дневното меню са значими фактори за поддържане на здравословни бъбреци.

Освен това, доктор Семерджиев е един от първите хирурзи в България, които сполучливо правят роботизирана хирургия благодарение на системата “Да Винчи ”. Благодарение на технологията процедурите са по-прецизни, системата понижава и рисковете за пациентите и способства за бързото им възобновяване.

Той е приключил голям брой курсове и специализации в реномирани университети и медицински центрове по света, а неговата задача постоянно е била да предлага най-хубавото лекуване и грижа за своите пациенти.

Изборът на Семерджиев за Републикански съветник по урология утвърждава уговорката към поддържането на високи стандарти и непрекъснатото рационализиране на опазването на здравето.

Източник: 3CON Marketing Agency
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР