Д-р Веселин Кънев е член на Обществото по микотерапия в

...
Д-р Веселин Кънев е член на Обществото по микотерапия в
Коментари Харесай

Д-р Веселин Кънев разказва от какво ни спасява лечението с.. гъби

Д-р Веселин Кънев е член на Обществото по микотерапия в България и съветник по микотерапия. Той е специализирал обща медицина и патология в Онкологичен диспансер - Стара Загора.

Д-р Кънев е минал образование при експерти по микотерапия от Русия и Германия, а от 2003 година до през днешния ден настойчиво учи разнообразни естествени лечения, даващи бърз и безапелационен резултат по повод възобновяване имунитета на онкологично заболели. За механизма на деяние на лекарствените гъби и за резултата от тях при тежки болести вижте в изявлението с доктор Кънев.



- Д-р Кънев, може ли да се изясни по-конкретно в какво се показва лекуването с лекарствени гъби и какво е главното предопределение на тази терапия?
- Микотерапията е част от обичайна китайска медицина и лекуването с лекарствени гъби е известно от хилядолетия. Но по смисъла на законите в България и в Европа, не можем да приказваме за лекуване с лекарствени гъби, защото те не са признати за медикаменти при нас, а са хранителни добавки.

- Как да го назоваваме тогава, различен способ?
- Да, за нас в Европа е различен способ, само че в действителност е обичаен лековит способ за източната медицина. Аз като член на Обществото по лекарствени гъби в България от към този момент близо 7 години и съветник по микотерапия бих споделил, че тя е прийом за повлияване, модулиране на имунитета чрез тези характерни гъби. Всъщност битката с тежките болести включва не просто и единствено лекарствени гъби. Тя включва комплекс от ограничения, които подкрепят имунитета да се възвърне и да влезе в главната си функционалност, а точно да разпознава непознатото от своето. Но най-важният и основен миг в това сложно лекуване са лекарствените гъби. И то освен в битката с раковите болести, а с всички останали, нелечими за класическата медицина заболявания. Като да вземем за пример колагенозите, другите типове алергии и впрочем дегенеративни болести и положения.

Цялото изявление с доктор Кънев, четете в zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР